2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

447 بازدید | 22 پست

اول خوبیاشو میگم : پول پیش خونمونو داد . برای شوهرم توی مجردیش ماشین خریده و قسطاش رو تا سال اول ازدواجمون میداده . برای خرید خونه باید پول میذاشتیم توی بانک 5 تومن کمکمون کرده. هر شب شام خونشون هستیم ... 

البته منم بیشتر از یه دختر هواش رو دارم . از کار خونش گرفته کمکش میکنم تا برای چکاپشو اینا همیشه باهاشم... 

بدیش زبونشه و وقتی دختراش میان و تو گوشش میخونن عوض میشه و اینکه متاسفانه خونه ما حیاط نداره ماشینمون تو حیاط اوناست. رفت و امدمون رو چک میکنن خواه ناخواه . 

مثلا اون روز دخترش ( متاسفانه خیلی هاره ) بی دلیل شروع کرد فحاشی به من . با شوهرم بحثش شد و کلی فحش به من داد البته من تو اتاق بودم اما مبشنیدم. بعد مادرش بهش گفت هارا برا من خیلی زحمت میکشه و ازم دفاع کرد . شوهرم هم ازم دفاع کرد و کلی جوابشو داد .

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

اما من تو دلمه که چرا این همه خوبیام تو چشم دختراش نمیاد . 

بیشتر هم حسادت میکنن که چرا مادرش و پدرش کمک ما میکنن اما واسه اونا هیچی . این مورد واقعا به من مربوط نیست . بخدا من اصلا ازشون کمک نمیخوام گاهی شوهرم ازشون کمک میخواد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اینجا ک خیلی خوبه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
خوب هرگلی ی خاریم داره هرشب شام نرو خو

عزیزم یه شب نیایم ناراحت میشن کسیو اینجا ندارن . به ما عادت کردن 

عزیزم یه شب نیایم ناراحت میشن کسیو اینجا ندارن . به ما عادت کردن 

پس ب خوبی هاش فک کن عزیزم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
به نظرت باید چشم پوشی کنم روی رفتار خواهر شوهرام?

بله بی محلی کن کاملا

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بذار همينجوری مامانش جوابشو بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شاید خواهر شوهرت مقایسه میکنه و به نظرش عدالت رفتار نمیشه تو خونه شون ؟ به نظرم اومد هوای شما رو بیشتر دارن ...

منم بودم ناراحت میشدم . امااااااا اصلا به زن داداشم فحش نمیدادما😙😙😙😙😙

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شاید خواهر شوهرت مقایسه میکنه و به نظرش عدالت رفتار نمیشه تو خونه شون ؟ به نظرم اومد هوای شما رو بیش ...

اره دقیقا همینه . اونقدری که من احترام دارن اونا ندارن اصلا ... همش هم حرف ارث و میراث و فرق گذاشتنو اینا میکنن