2777
2789

چی شده؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده؟

با یه اقایی تورابطه بودم چندماه شهرستان بود میومد خونم پاتوق کرده بود فکو فامیلاشم میاورد من خرج میکردم بهترین غذاها رستوران بخور بگرد عشقو حال هم مادی خرج کردم هم احساسم هم تنم ۳۰ تومن کلا بمن داد الان جداشدیم داره تهدیدم میکنه ابرومو پیش خانوادم پسرم میبره خانوادم بفهمن باید خودمو بکشم من چکار کنم پولم ندارم بدم اگرم داشتم ظلم بود بدم ده برابر خرج خودشو خانوادش کردم ولی اون مدرک واریز داره

با یه اقایی تورابطه بودم چندماه شهرستان بود میومد خونم پاتوق کرده بود فکو فامیلاشم میاورد من خرج میک ...

خب من.......

صادقانه این یک رو بلد نیستم

چرا نمیری تهران پیش یک وکیل؟ مثلا وکیل غفاریان شنیدم کارش خوبه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

الان دیروقته احتمالا فردا باید مجدد بپرسم بچه ها آبروم تو خطره میگه میام به پدرت به مسرت برادرت میگم ...

مبخوای واسه ات وکیل ها رو تگ کنم؟ الان می کنم

@کودکیهایم‍ 

@ensanbashim‍ 

@کودکیهایم‍ 

این مسئله که گفتین مربوط به روابط های نامشروع اشتباه کلا ب هرکسی اعتماد نکنین دیگه.،این اقا نمیتونن از دست تون شکایت کنه خیال تون راحت چون خودش هم درگیر جرم روابط شده اصلا هم جوابش ندین بلاکش کنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

این مسئله که گفتین مربوط به روابط های نامشروع اشتباه کلا ب هرکسی اعتماد نکنین دیگه.،این اقا نمیتونن ...

البته اگ آقا بودن و اگ خانم بودن میتونن حقوقی شکایت کنن چون یکجا پولش ندارین بدین اعتراض میزنید اعسار بعد ماهانه یک‌مبلغی دادگاه تعیین میکنه پرداخت باید کنید و یاهم باهاش توافق کنید هرماه مبلغی بهش برگردونین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان دیروقته احتمالا فردا باید مجدد بپرسم بچه ها آبروم تو خطره میگه میام به پدرت به مسرت برادرت میگم ...

دوست عزیزم سلام ببخشید بی ربط ب موضوع سوال میپرسم 

خواهرتون تزریق اپیدورال کرده بودن خوب شدن؟جندوقت بعد کامل دردش رف من دو هفته اس تزریق کردم ولی همچنان درد دارم