2777
2789
عنوان

تمام شد

607 بازدید | 28 پست

چند دقیقه پیش ، کاری که میخواستم مدت ها انجام بدم و جرات اش رو نداشتم ، انجام دادم ، دو بسته کلونازپام و دو بسته کدیین و یک بسته ایبوپروفن و چهار تا دیکلوفناک  رو خوردم ، امیدوارم نتیجه بده . 

فقط اینجا گفتم بنویسم ، با وجود همه مشکلات ، صبر کرده بودم . ولی جواب نداد ، تو کشور ما همه راه ها برای فقرا بسته هستند .‌ 

فقط نصیحتم به شما اینه که هیچ وقت در زندگی مسیری که براتون خوشایند نیست نرید و اگر فقیر و بی کس هستید ، کس دیگه ای رو به دنیا نیارید ، و اختلاف سنی زیادی با فرزند نداشته باشید و بدونید تنها تعاملات و عشق و دوستی ، ضامن و پشتوانه شما هست .‌

خیلی ببخشید که این پست رو گذاشتم ، فقط خواستم در تنهایی چیزی بگم . 

ضمنا هیچ وقت سراغ این کارها نرید ، قضیه من پیچیده هست و بیماری زمینه ای هم داشتم و درد جسمی و تحقیر روحی .

باید به خواب ابدی برم . خدانگه دار 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهر گلم همه آدمای دنیا به درک به جهنم فقط به مادرت فکر کن و زنگ بزن ۱۱۵

خودخواه نباش اون دنیا آتشی آماده است که هیزمش خودت میشی

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

خدا ! در خدمت پولدار ها هست با فقرا کاری نداره ، خدا کجا بود

خدا تمام بنده هاشو دوست داره این حرفو نزن ، فقیری برو کار کن پول در بیار انقدر ضعیفی که به خودکشی فکر کردی ؟

🧚‍♀

خواهر گلم همه آدمای دنیا به درک به جهنم فقط به مادرت فکر کن و زنگ بزن ۱۱۵خودخواه نباش اون دنیا آتشی ...

خواهر ؟ من مردم ۴۰ ساله  پانزده ساله اسیرم در جاده ها ، مادرم هم بیمار روانی هست و  همون منو دیوونه کرد 

خدا ! در خدمت پولدار ها هست با فقرا کاری نداره ، خدا کجا بود

اینجوری نگو . امتحان خداست .‌من الان ک دارم مینویسم برات دستام میلرزه قلبم پر از غمه بعد از دوماه  عقد دارم جدا میشم . اونم بعد از اونهمه گذشت .‌دلم داره میترکه . ولی نکن عزیزم. هیچ کس ارزششو نداره سعی کن خودتو بکشی بالا. همه ابنا امتحانه. 

خدا تمام بنده هاشو دوست داره این حرفو نزن ، فقیری برو کار کن پول در بیار انقدر ضعیفی که به خودکشی فک ...

کارمند و مسعول آزمایشگاه بیمارستان هستم ، اندازه صد نفر کار  کردم و شاید جان خیلی ها رو نجات دادم ، ولی زندگی من برای کسی مهم نبود . 

کم کم خوابم میاد ، از درد دل شما خوشحال شدم .‌ممنون

کارمند و مسعول آزمایشگاه بیمارستان هستم ، اندازه صد نفر کار کردم و شاید جان خیلی ها رو نجات دادم ، ...

زندگیت برای ما مهمه که داریم چهار صبح باهات حرف می‌زنیم ، بهتره اگه واقعا میگی کار احمقانه‌ای نکنی .

🧚‍♀

خواهر ؟ من مردم ۴۰ ساله پانزده ساله اسیرم در جاده ها ، مادرم هم بیمار روانی هست و همون منو دیوونه ...

چه فرقی داره مرد یا زن

هر بچه ای برای مادرش عزیزه 

ببخشید ولی من برادر ۴۰ سالمو پنج سال پیش از دست دادم از اون روز پدر مادرم و هممون روز خوش ندیدیم

ای کاش یکم قرآن بخونید یکم ورزش کنید دنیا تون رو شاد تر کنید

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز