2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

110 بازدید | 10 پست

بچها من مامان اولیم حدودا چهار ماهه ک بود بچم افکار منفی و پوچ اومد سراغم همش فک میکردم میخام بمیرم این افکار اوجش بود ک دختر عموم جوون با یه بچه ی ساله یه دفه ای یه مریضی گرف تو یه ماه فوت شد خیلییی حالم بدتر شد افکار بیشتر تا این ک جنگ شد همش مطمئن بودم ک میخام بمیرم بعده جنگ الان ک بچم ۹ ماهشه افکار هنوز ولم نکرده همش میترسم بمیرم 😭😭😭😭الان خواب دیدم سرطان خون دارم دو ماه بیشتر زنده نیستم از خواب پریدم همش حس میکنم بخوابم بیدار نمیشم همش میترسم از مرگ و افکارش دارم روانی میشم بنظرتون ممکنه واقعا میخاسته باشم بمیرم و ب دلم خورده باشه چ میدونم 😭😭😭😭توروخدا اگه کسی همچین تجربه ای داشته بگه ممکنه افسردگی بعده زایمان بوده باشه ک ادامه دار شده توروخدا کسی تجربه ای داره کمکم کنه دارم تلف میشم از اضطراب و بیخوابی😭😭😭💔

خدایا شکرت واسه همه چی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استرس و افسردگی هست، و یه مقدارش هم طبیعیه، مامانهایی که بچه کوچولو دارن اغلب این مدل نگرانی ها رو تجربه میکنن، اصلا کلا مادری همینه، آدم همش میگه خدا عمر بده خودم بچه ام رو بزرگ کنم 

ولی وقتی آنقدر شدید هست به درمان دارویی نیاز داری، برو حتما پیش روانپزشک و مشکلت رو بگو، نگران نباش همه داروها خواب آور و عوارض دار نیستند، باید چند مرتبه مرتب بری ویزیت بشی تا به داروی مناسب خودت با دکتر توافق کنید و وقتی زیر نظر دکتر باشی هر وقت علایم بهبودی ایجاد شد پزشک خودش داروهات رو آروم آروم قطع می‌کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزم منم بعد زایمان ایمجور شده بودم مغز اعصاب رفتم تحت نظرم دارو میخورم مطمن باش قرار نیست بمیری ...

از داروها میترسم همین دختر عموم ک فوت شد چن سال قبلش افسردگی داشت بعد داروهای قویم می‌خورد میترسم از داروها چون بچه شیر میدم💔

خدایا شکرت واسه همه چی💜

از داروها میترسم همین دختر عموم ک فوت شد چن سال قبلش افسردگی داشت بعد داروهای قویم می‌خورد میترسم از ...

چه ربطی داره ۱۲ ساله دارم میخورم.  بخاطر یه سری مسائل  بعد زایمان هم اضافه مگه قرار به کسی چیزی شد به تو هم بشه 

این چه چیزای فرو کردی به مغزت هیچی نمیشه مطمن باش حالم از تو خیلی بدتر بود نگران نباش