r_horiyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 عنوان خانومای باردار 179 بازدید | 25 پست سلام من هفته ۱۷ بارداری هستم از دیروز زیر دلم سمت راست درد داره البته وقتی ایستاده هستم و خیلی میشینماینم بگم دیروز خیلی نشسته بودم و زیاد استراحت نداشتم سونگرافی قبل عید گف جفتت یکم پایینهمیترسم یکم به نظرتون طبیعیه؟ 1397/01/11 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 فقط استراحت کن و سعی کن بری دکتر شاید بهت شیاف ضد سقط بده 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
سورنا_عشق_مامانشه عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6229 مایعات زیاد استفاده کن من همین الانشم همینحوریم با بزرگ شدن رحم یه سری دردا ایجاد میشه دردی که با خونریزی و انقباض همراه نباشه جای نگرانی نداره با استراحت هوب میشه
r_horiyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 فقط استراحت کن و سعی کن بری دکتر شاید بهت شیاف ضد سقط بده شیاف رو معمولا برای لکه بینی میدن !
r_horiyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 مایعات زیاد استفاده کن من همین الانشم همینحوریم با بزرگ شدن رحم یه سری دردا ایجاد میشه دردی که با خو ... مرسی خودم حس میکنم از زیاد نشستنمه دیروز مهمون داشتیم استراحتم کم بود
r_horiyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 مایعات زیاد استفاده کن من همین الانشم همینحوریم با بزرگ شدن رحم یه سری دردا ایجاد میشه دردی که با خو ... و من معمولا وقتی زیاد راه میرم یا کارم زیاده ترشح میبینم دیروز هم دیدم
سورنا_عشق_مامانشه عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6229 مرسی خودم حس میکنم از زیاد نشستنمه دیروز مهمون داشتیم استراحتم کم بود خواهش عزیزم,دقیقا نشستن زیاد ایستادن زیاد باعث درد مثل تیر کشیدن میشه زیر شکم و کشاله رون و درد تو لگن استراحت کن خوب میشه
سورنا_عشق_مامانشه عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6229 و من معمولا وقتی زیاد راه میرم یا کارم زیاده ترشح میبینم دیروز هم دیدم اشکال نداره طبیعیه عزیزم
r_horiyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 اشکال نداره طبیعیه عزیزم ببخشید شما ترشحات اب مانند هم دارین؟؟
rahhha عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2805 حتما برو دکترجفت اگر پایین باشه خطرناکه همتون رو دوست دارم :)
r_horiyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 حتما برو دکتر جفت اگر پایین باشه خطرناکه الان که دکتر نیست تا بعد تعطیلات
سورنا_عشق_مامانشه عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6229 ببخشید شما ترشحات اب مانند هم دارین؟؟ آب نه ولی با فعالیت زیاد ترشحم زیاد میشه ولی معلومه که ترشحه و از کیسه آب نیس
r_horiyeh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2426 حتما برو دکتر جفت اگر پایین باشه خطرناکه دردش طوری نیست که یکسره باشه میگیره ول میکنه
معصومه73 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 2226 منم استراحت نداشته باشم درد دارم اون طبیعیه ولی دوستم جفتش پایین بوداستراحت مطلق بود شیاف می زد. برو دکتر جفت پایین تو بعضیا نیاز به سرکلاژ داره خدایا شکرت
rahhha عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2805 الان که دکتر نیست تا بعد تعطیلات نمی تونی زنگ بزنی بهش شماره نداری از دکترت همتون رو دوست دارم :)