2789

توام برام دعا کن قبول شم💋

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شا الله عزیزم دلم برات قران میخونم الهی که به حق تک تک ایه های قران قبول بشی

فدات بشم من 

ان شاءالله توام قبول شی قشنگم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ایشالله قبولی ، امسال رتبت چند شد؟ میری؟

نمیدونم عزیزم خیلی مریضم شرایط پشت کنکورو ندارم 

رتبه ام ۲۰ هزار شده مامایی زدم قبول بشم میرم چون شرایط روحی ام خوب نیست فقط میتونم با درس خودمو نجات بدم 

کاربری دست ۳ نفره

نمیدونم عزیزم خیلی مریضم شرایط پشت کنکورو ندارم رتبه ام ۲۰ هزار شده مامایی زدم قبول بشم میرم چون شرا ...

من امسال ۳۰ هزار شدم ، بنظرت با این شرایط سخت کنکور احتمال سه رقمی شدن هست؟ بعضیا میگن عمرا بشی💔 روزی ۱۲ ساعت میخونم

فدات عزیزم ان شا الله شما هم هر چی حاجت داری براورده به خیر بشه

بزرگواری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من امسال ۳۰ هزار شدم ، بنظرت با این شرایط سخت کنکور احتمال سه رقمی شدن هست؟ بعضیا میگن عمرا بشی💔 رو ...

حتما میشی قطعا میشی دختر چرا نشی 

مگه بقیه استغفرالله خدان؟تو تا کنکور سال دیگه کلی وقت داری. عالی داری جلو میری ۱۳ ساعت درس واقعا عالیه به نظرم 

من مطمعنم همینجوری پیش بری میشی قطعا 

به رتبه ۱۱ انسانی که نابینا بود هم گفته بودن نمیتونی ولی تونست 

تو قطعااا موفق میشی من امید دارم بخون بخون بخون بقیشو بسپار به بالایی جوری حل میکنه خودت هم حیران بمونی 

برات قران میخونم ان شا الله موفق بشی

کاربری دست ۳ نفره

حتما میشی قطعا میشی دختر چرا نشی مگه بقیه استغفرالله خدان؟تو تا کنکور سال دیگه کلی وقت داری. عالی دا ...

مرسی سلامت باشی ایشالله تو هم امسال قبول میشی ،، واقعا بهم امید دادی مرسی💙💙💙

بعضیا میگن برای شروع ۱۳ ساعت سخته و خسته میشی بعد یه هفته 

ولی آدم وقتی هدف داشته باشه اصلا چیز خسته کننده ای براش وجود نداره🥲🪷

مرسی سلامت باشی ایشالله تو هم امسال قبول میشی ،، واقعا بهم امید دادی مرسی💙💙💙بعضیا میگن برای شروع ...

اصلا خسته بشی هم ی روپوش پزشکی بزار جلوت بگو من باید ابنو له تن کنم من لیاقتش رو دارم 

هر صفحه که مینویسی و تمرین میکنی بالای هر صفحه کتاب بنویس خدایا شکرت فلان رشته فلان دانشگاه قبول شدم اینو یکی نتیجشو دیده بود گفته بود بهم

کاربری دست ۳ نفره