2789
عنوان

پسر همسایه

244 بازدید | 12 پست

❌❌این تاپیکو برای کاربر دیگه‌ای زدم 

خودش جوابتونو میده ❌❌

پسر همسایمون ۴ سال همسایه ایم 

میخوام با پیج فیک بهش پیام بدم :

سلام عزیزترینم

حالت خوبه؟!

امیدوارم بخونیش♥️

بهترین شب زندگیم اون شبی بود که برای اولین بار دیدمت ؛ فکرشم نمی کردم یه روزی انقدر برام عزیز بشی که برای بدست آوردنت دست به دامن خدا بشم.

تو اولین و آخرین و تنها آدمی هستی که میتونم تا آخر عمرم به دوس داشتنش ادامه بدم و خسته نشم.

این حسم هر چیه یه حس زود گذر نیست چون چند سالی که دوست دارم 

هر لحظه از زندگیم تصور می‌کنم تو کنارمی همراهمی 

هر بار که میدیدمت دلم میخواست با صدای بلند بهت سلام کنم باهات احوال پرسی کنم توی چشمات نگاه کنم ولی خجالت می کشیدم

الهی به هر چی میخوای برسی 

همیشه مراقب خودت باش تو یه تیکه از وجود منی اصلا نمیتونم تصور کنم اتفاقی برات بیفته 

لطفا این پیام و هم به کسی نشون نده بین من و تو بمونه

زبان عاشقان چشم است و چشم از دل نشان دارد

چه خواهش ها درین خاموشیِ گویاست نشنیدی؟

تو هم چیزی بگو چشم و دلت گوش و زبان دارد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16970740/%D8%AD%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7?postId=395003371 

حرم امام رضا 

التماس دعا

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این پیام رو به همه نسون میده،و شما اسباب شاد ی و خنده یک سال خودش و دوستانش رو فراهم کردی

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین انقدر بلند نده ،،، میدونم عاشقی و عشقت پاکه 

اول جویا بشو ، دوست دختری چیزز توز زندگیش هست ؟؟

ببین کسی توی زندگیش هست ؟؟

از زیرزبونش بکش بیرون عاشق کسی هست یا خیر ؟؟

اگر دیدی کسی توی زندگیش نیست و عاشق نیست میتونی بگی اگر دختری به شما احساس داشته باشه نظرتون چیه و ... ؟؟

ولی در کل من پیش قدم شدن دختر رو توی ۹۰ درصد مواقع جالب ندیدم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
چطوره متنش

این کار اشتباه محضه ، مردا هر چی بیشتر اویزونشون بشی بیشتر ازت فرارین ، پسرا عاشق دخترایین که با اعتماد به نفسن و پیشقدم نمیشن ، اون اگه واقعا عاشقت باشه شک نکن خودش میومد جلو بهت پیشنهاد میداد

موفق شدن سخته ولی یه مسیر قشنگه:)✨🎀️

خریت محض

طرف شوهرشه بهش زیادی محبت میکنه شوهره دیگه سر از پا نمیشناسه و فکر مکنه ع...ن خاصیه

چه برسه به این پسره که در حد کراشه

بعدم دوستت میتونه اگه پسره رو خیلی میخواد نامحسوس بهش نخ بده یا با مامان و خواهر طرف کم کم صمیمی بشه یا مامنشو با مامان پسره دوست کنه

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛