2777
2789
سلام مبارک باشه دمت گرماسی کتابو هم خوندی یا فقط تست زدی؟چه تستایی زدی؟چقد تست زدی؟

کتاب و اصلا نخوندم  تست های سایت تست درایو و در حد ۲۰ تا زدم ولی نهایت اون برگه زردا ک خوندم اومد 

دقیقا سوالا از برگه زرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب و اصلا نخوندم تست های سایت تست درایو و در حد ۲۰ تا زدم ولی نهایت اون برگه زردا ک خوندم اومد دق ...

وای دمت گرم من میخاستم کتابو شروع کنم خیلی هم عالی لطف کردی

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

قربونت اصلا هم کاری نداره همون زردا رو بخونی بار اول قبولی

سلام گلم میتونی برام نمونه سوال ها رو بفرستی منم دو هفته دیگه می‌خوام ثبت نام کنم از الان می‌خوام بخونم 

یه روزی به همه‌ی آرزوهام. میرسم بزودی منم مامان یه گل دختر ناز میشم ۴ ساله منتظرتم عشق مامانی زودی بیا لطفا😔❤️دوستان واسه مثبت شدن انتقالم دعا کنین چند روز دیگه تخمک کشی میکنم ماه جدید انتقال ان شاءالله 💗🙏خدایا هزاران بار شکر منم بلاخره با دومین انتقال 10/23 مثبت شدم الهی خودت نگهدار نی نی من باش 😍💋🥰🥹.. 11/7 صدای قلب کوچولوش رو شنیدم خدایا شکرت بخاطر معجزه قشنگت،🥺🥹🤰🏻. 12/21 جواب سنو انتی خوب بود و نی نی کوچولوی من دختر بود ولی آزمایش انگار مشکوک بود خیلی نگرانم دکتر سلفری نوشت دعا کنید برام😭خدارو شکر جواب آزمایش اومد و دختر نازم سالمه سالمه 🥺🥹😍 از بیست هفته تکون هاشو قشنگ حس میکنم . الآنم بیست و چهار هفتمه و کلی ذوق دارم واسه دیدن روی ماهش ..الهی بسلامتی بیایی بغلم دخمل نازمم2️⃣4️⃣🥰🥰🤰🏻🤰🏻💖💖💖دختر گلم آیلین مامان امروز 33,هفته هستیم و من لحظه شماری میکنم واسه اومدن عشق من ،🤰🏻🥹💖.. دقیقا یک هفته مونده تا بغل بگیرمت دخترم ۳۷هفته و۵ روز هستم یه حس عجیب و جدید دارم هفته دیگه دو شنبه تاریخ سزارینم هست و امروز آخرین سه شنبه بود که توی شکمم هستی حس میکنم خیلی دلم تنگ میشه واسه روز های دوتایی خودم و خودت🥲حس استرس و ترس و شادی همه با هم اومدن سراغم که تا الان بیدارم۳:۰۰ 🥲🥹🤰🏻  .دخترم 1403/6/19 بدنیای قشنگ ما پیوست🤍😍🤗🥹...امروز 1404/2/29 دختر نازم هشت ماه و ده روزش شده و چهار روز پیش اولین دندونش در آومد.. روز های قشنگ و سختی های شیرینی رو دارم پشت سر میزاریم هر روز تجربه های جدید 🤩🫀 ان شالله قسمت همه😘🌹✋