2777
2789
عنوان

سریال شغال

382 بازدید | 22 پست

وای کامیار خیلی جذابه😂

امیدوارم پایانش مشخص و قشنگ باشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

فکرکنم با اوا ازدواج بکنه

حرفمو کلی میزنم تو تاپیکا بعد خیلیا ریپلای میزنن میپرن ب ادم جواب اصلا نمیدم انقد فشاری میشن ک هی تاپیک میزنن جدا تگم میکنن بازم محل نمیذارم وجواب نمیدم دیونه میشن وای چقد بیکارین😂😂🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا جذاااابه

ولی سیاوش بویی از جذابیت نبرده لامصب

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

کاش جای آوا یه بازیگر دیگه رو میذاشتن حیف سیاوش که عاشق این شده😂😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

واقعا جذاااابهولی سیاوش بویی از جذابیت نبرده لامصب

نه بابا اونم خوبه

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

آوا خیلی ماسته

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

نه بابا اونم خوبه

اصلا جذابیت نداره

هیچیش هم به رپر نمیخوره اصلا

آره حرصم میگیره ازش

خیلییی بد بازی میکنه

انگار بازیگر قحطی بوده اینو اوردن

خیلییی بد بازی میکنهانگار بازیگر قحطی بوده اینو اوردن

آره احتمالا تازه کار باشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی