2777
2789

سلام من لمشب ازشون خریدم ولی خب برام سایت نفرستاد از زرین پال خریدم به نام باغ دارو بود

الان خوندم یه سریا میگن کلاهبرداریه و مال ۵۰۴۰ نیست استرس گرفتم

۴ و ۹۰۰ پول دادم

شما خریدید؟واقعیه؟از چه شماره پیامکی خریدید چطوری خریدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر جلبک میگی؟

اگه آره من خریدم خوردم سه ماه نتیجه نگرفتم چاق ترم شدم ولی عموم خورد لاغر شد نمی‌دونم دیگه البته من داخل سایت خریدم تخفیف 52 درصدی بود شد 2500 میل مامانمم خورد نتیجه نگرفت

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

پودر جلبک میگی؟اگه آره من خریدم خوردم سه ماه نتیجه نگرفتم چاق ترم شدم ولی عموم خورد لاغر شد نمی‌دونم ...

واقعا؟

اصلا گیج شدم یه سریا میگن لاغر میشن بعد یه سریا بهم میگن بی نتیجست کاملا

از ۵۰۴۰ خریدی؟

واقعا؟اصلا گیج شدم یه سریا میگن لاغر میشن بعد یه سریا بهم میگن بی نتیجست کاملااز ۵۰۴۰ خریدی؟

از همین گوگل تبلیغش بود شمارمو گزاشتم فرداش زنگ زدن ساعت دو ثبت سفارش کردم ساعت هشت شب به دستم رسید البته بابامم باز خریده شاید واسه اون نتیجه داد خودمم گیج شدم نمی‌دونم چطوری بعضیا لاغر میشن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

امیدوارم نتیجه بده بهشون

خیلی ممنونم گلم همچنین 

فکر کنم بالای 90 کیلو نتیجه بده چون عموم 95 کیلو بود شد 75 کیلو