2777
2789
عنوان

حرم امام رضا🕌

226 بازدید | 16 پست

یکی از دوستام رفته طرح ولایت از حرم عکس و فیلم گرفته 

تویی دانشگاه رضوی هست داخل حرم

لینک ویدیو ها و عکساش داخل امضاعم هست لینک اول گروه ایتا هست لینک دوم تلگرام

خودم با این که ادم مذهبی نیستم ولی دعا کردم و دعام مستجاب شد 

التماس دعا

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

التماس دعا عزیز شبی یهو لک دیدم باردارم هستم

مبارکه🌸

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتباشیدفقط خیلی دعا کنید نگرانم

چشم 

میگم بره کنار امام رضا دعاتون کنه

برا ظهور آقا امام‌زمان و شادی قلبشون و حاجات همه و سلامتی مریضا و حاجت کوچیک ماهم دعا کنید

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

برا ظهور آقا امام‌زمان و شادی قلبشون و حاجات همه و سلامتی مریضا و حاجت کوچیک ماهم دعا کنید

چشم🌸

چشم🌸

چشمتون روشن به ظهور امام زمان ان شاءالله برای حاجاتتون صد صلوات میفرستم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

میشع برا منم. دعا کنه عاقبت به خیر بشم، مبینا

چشم برای شما هم دعا میکنم🌸

چشمتون روشن به ظهور امام زمان ان شاءالله برای حاجاتتون صد صلوات میفرستم

🙏🏻🌸