2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره انقدر از دستش حرص میخورم فکر میکنه جواب بده اونا رو میسوزونه ولی هم شخصیت خودشو جلوی مثلا محدثه ...

اره 

بیچاره مهبد چقد بهش گفت ساکت بمون 

ولی بنظرم الکی نیست بحثاشون اونا واقعا بد ذات و عوضین 

خیلی بده خیلی 🥲کاش دخترامون قدر خودشون وشخصیت وروان خودشون رومیدونستن

اتفاقا این برنامه ها خیلی خوبن آدم ببینه آدما چقدر میتونن بدذات باشن مثل ماهرخ و طناز من خودم تو یه محیط کار بودم که یکی مثل طناز همکارم بود و قشنگ درک میکنم

اره بیچاره مهبد چقد بهش گفت ساکت بمون ولی بنظرم الکی نیست بحثاشون اونا واقعا بد ذات و عوضین

ولی اگه ترانه جواب نمیداد انقدر اونا به ترانه مهبد حمله نمیکردن و آرامششون حفظ میشد مقصر ترانس

اوضاع الان همینجوریه دخترا خیلی عوض شدن

والامن ۲۷سالمه ودهه هفتادیم ازدخترای الان چیزایی میبینم بااینکه متاهلم خجاات میکشم نسل عجیبی هستن بخدامادهه هفتادیا وشصتیا گناه داریم😁

النحیط💔

والامن ۲۷سالمه ودهه هفتادیم ازدخترای الان چیزایی میبینم بااینکه متاهلم خجاات میکشم نسل عجیبی هستن بخ ...

تو دهه شصت و هفتاد هم دخترای ناجور بودن ولی تعدادشون خیلی کمتر از الان بود

تو دهه شصت و هفتاد هم دخترای ناجور بودن ولی تعدادشون خیلی کمتر از الان بود

اره درسته. اگرم بود اینقد این موضوع تابو بود توی جامعه که زیر ابب میرفتن که کسی متوجه نشه ولی الان انگار عادی سازی شده یه ده سالی هست که ترسشون ازنگاه جامعه و خانواده کاملا ریخته 

النحیط💔