2777
2789
عنوان

نظافت تو‌باغ

211 بازدید | 18 پست

شغل خوبی هست بنظرتون قابل اعتماد هست ؟

تو سایت دیوار زده چجوری میشه فهمید که قابل اعتماد هست؟برای دوستم میخام گفته یک روز در هفته یه تومن 

دوستم متاهله و ساده و عاقل با ادب .

زنگش زدم گفتم تو دیوار زده اما شماره نذاشته .مشکوک شد 

حالا شما نظر بدید ارزش داره هفته ای یه بار بره برا یه تومن .چجوری باید اعتماد کنه به صاحب باغ ؟

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا اینم شد کار معلومه که مشکوکه

واقعا ؟

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

این کار را نکنه 

خطرناک هستش 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

باغش کجاست کارگرای باغ مردن اصولا

نظافت اتاق اینا 

میگه می‌دیم دست مسافر بعد باید تمیز باشه برای مسافر بعدی 

اگهی رو بده من برم چهار تا فحش بدم بهش مرتیکه بیناموس

وای واقعا تا این حد مشکوکه 

چرا من نفهیدم چقدر ساده ام