2777
2789
عنوان

خدا عادل

124 بازدید | 10 پست

همیشه میگن خدا عادل هست،  خدا مهربون،  خدا روزی دهنده، خدا نابرابری هارو دوست نداره 

ولی در دنیای واقعی اصلا اینطور نیس،  پس چرا انقدر نابرابری هست این همه مردم هستن تو همه جای جهان ک بی خانمان هستن، مریضی های وخیم دارن، یکی مشکل مالی داره یکی تو جوونی بیوه شد یکی بچش مرد یکی نون شب نداره بخوره، در عوض خیلییی ها هستن ک میلیارد میلبارد خرج ماهانشون میکنن،  خونه دارن اندازه قصر،  ماشین های میلیاردی،  زندگی مرفه بدون هیچ مشکلی سالم و سلامت 

چی میشه ک خدا هوای یه نفر رو انقدرررر داره ولی یکی دیگ رو اصلا نگاهم نمیکنه 

من ک خیلیییی نا امید شدم ازش چون بارها و بارها زجه زدم و ازش درخواست کردم ولی هربار ب ریشم خندید 

عدالت هست ولی دلیلش اینه ما قبل این دنیا توعالم ذر بودیم نتایج اونم داریم میگیریم بعدنکته مهم اینه درجه هرکسی فرق داره

اگر دنبال شرایط خوبی باید اگاهیتو بالاترببری و بفهمی که چه کارایی مناسب درجه تونیست

یاخودت اگاهانه میری سمت قیامتی که داری اونوقت خوب و راحت میری یااونکه با عذابها میبرنت اگر نااگاهانه و با یکسری کردارهای نادرست بری

برازندگی خوب اگاهی زیادی لازمه

جهاد . تقوا تلاش

که هرکسی ام مردش نیس 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدالت هست ولی دلیلش اینه ما قبل این دنیا توعالم ذر بودیم نتایج اونم داریم میگیریم بعدنکته مهم اینه د ...

عزیزم یکم واضح تر صحبت میکنی؟  الان مثلا مشکل من اینه ک چندین سال مستاجرم یک ساله هی میخوام خونه بخرم پدرشوهرم اینا پولمون رو نمیدن یعنی تا سر معامله میربم ولی معامله بهم میخوره چقدر تو این چند سال عجز و خواهش کردم از خدا ولی نشد ک نشد خیلی خستم واقعا دیگ امید ندارم 

عدالت خدا واسه جهان آخرت هست اونوقتی که مو رو از ماست میکشن بیرون مسلما اونی که این دنیا با مریضی درد کشیده پاداشش با کسی که تو صحت و سلامتی بوده فرق داره  اونی که از مال بی نیاز بوده و دست کسیو نگرفته خودش کیف کرده با اونیکه سنگ بسته به شکمش فرق داره   و یه حدیثی هم داریم که مردم روز قیامت وقتی پاداش سختی هایی که کشیدنو ببین میگن کاش هرروز قطعه قطعه میشدیم که الان پاداششو بهمون میدادن 

عزیزم یکم واضح تر صحبت میکنی؟ الان مثلا مشکل من اینه ک چندین سال مستاجرم یک ساله هی میخوام خونه بخر ...

ببین عزیزم جهانی که داریم درش زندگی میکنیم باقوانین ثابت و دقیق توسط خدا اداره میشه

اول باید بامطالعه اگاهیتونسبت به این قوانین بالاترببری

وقتی شناخت پیداکردی

طبق اون قوانین رفتار و عمل و زندگی میکنی

اونوقته که اگرطبق قانون پیش رفتی

جهان هم معادله رو برات انجام میده

آسان میشی برای آسانی ها

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

عدالت خدا واسه جهان آخرت هست اونوقتی که مو رو از ماست میکشن بیرون مسلما اونی که این دنیا با مریضی در ...

به این جمله کارل پوپر هم فکر کن:

آنکس که بهشت دنیا را برایت جهنم کرده ، مجبور است متقاعدت کند که بهشت جای دیگری است.