2777
2789
عنوان

بچه ها😑

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیدا ۱۳۶۸ همین چن دیقه پیش ی تاپیک زده بود کیاباباشونودوس دارن بیان برای سلامتیشون دعاکنیم

قفل کنم برم اونجا مرسی گفتی😆💖😓

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
منم بابامو میپرستم بنطر من بابام هر چی بگه درسته اگرهم استباه باسه.

خداحفظش کنه برات عزیزم الان ی تاپیک زدن اگه خواستی بیا اونجا بگو 

فقط و فقط اونایی که عاشق باباشونن بیان تو 

من اینجا رو قفل کنم برم اونجا😅💖

بنطرم پدر بد وجود نداره.

من عاشقه پدرم هستم خیلی بیشتر از خیلی دوسش دارم قبل از اینکه بعضی از پدرا رو ببینم یا راجع بهشون بشنوم فک میکردم همه پدرا مثله پدر من هستن ولی دیدم که نه پدر بد هم وجود داره 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من عاشقه پدرم هستم خیلی بیشتر از خیلی دوسش دارم قبل از اینکه بعضی از پدرا رو ببینم یا راجع بهشون بشن ...

نینیدونه 

یکی الان تاپیک زد کیا عاشق بابا هاشونن 

من قفل کردم برم اونجا 

ولی نیست که 

یا هست من نمیبینم 😑😑😑

نینیدونه  یکی الان تاپیک زد کیا عاشق بابا هاشونن  من قفل کردم برم اونجا  ولی نیست ...

منم ندیدم عزیزم شاید قبلا زده باشه ولی حالا نزده . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.