2777
2789
عنوان

اولین باری که قلبتون شکست کی بود

121 بازدید | 20 پست

روزی که کارنامه فرهنگیان اومد و دیدم مردود شدم ۵ ساعت تمام توی اتاقم گریه کردم . بعدش انقد حالم بد بود که نمی تونستم چیزی بخورم و سردرد شدید داشتم دو سه روز توی این حال بودم که خواهرم بهم گفت میدونی چرا انقدر ناراحت بودی و حتی فیزیکی حالت بد شد؟ چون این اولین غم بزرگ زندگیته و اولین باره که انقدر سخت قلبت شکسته . من ازش پرسیدم اولین بار تو کی بود ولی جوابمو نداد ولی من غم رو توی چشم هاش دیدم .

واسه شما کی و چطور بود؟

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا قلبم رد بخیه‌س

حتی امروز هم قلبم شکسته😂😭(تاریک آخرم)

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

چرا دلتونو شکست؟

کلمه اش بعد 2 سال هم یادمه

کاتیم اما حرف میزنیم

گفت نخاستمت و نمیخامت 

کامل صدای شکستن قلبمو شنیدم

امشبم 2 روز 2 تا دوست همون شب پیدا کردم

اسکیت داشتن هردو

یکی امیر یکی فاطمه

امشب قرار بود 4 بیان پارک نیومدن منتظرم گذاشتن 5 دیدم باهم دارن اسکیت میکنن رفتم جلو گفتن خیلی وقته اومدیم و پایین شلوغ بود منم قلبم شکست چیزی نگفتم گفتم اوک خوش باشید باهم و رفتم پیش دوستم

دیگه پیام دادم که میخام دوستی مو قطع کنم

حسم گفت رل زدن گفت امیر باهم رل زدیم و اینا

فاطمه هم گفت میدونم از امیر خوشت میاد وقتی فهمیدی رل زدیم ناراحت شدی

گفتم تنها کسی که همه دنیام هست رل سابقمه نه هر لاشی

اونم گفت امیر و به هیچ دختری نمیدم

گفتم خوشبخت باشید خدانگهدار که کات شد

3 تا از رفیقام کات شدن یکی هم ساغر یکی دیکه پیدا کرد رفت 

کلن نابودم

باردار بودم عکس شوهرم با یه دختر فوق العاده خوشگل و دیدم هنوزم بعد ۸سال بنظرم دختره خیلی زیبا بود ،اون لحظه باورم نشد به شوهرم نشون دادم سکوت کرد و من از بس عقلمو از دست داده بودم هی میخاستم دروغ شیرسن بشنوم هی به شوهرم میگفتم بگو که دوست دختر رفیقته رفیقت ازتون عکس گرفته اونم گفت آره ،اون لحظه انقد بی منطق شده بودم

INTP(منطق دان)

کلمه اش بعد 2 سال هم یادمهکاتیم اما حرف میزنیمگفت نخاستمت و نمیخامت کامل صدای شکستن قلبمو شنیدمامشبم ...

توی جایگاهی نیستم که قضاوتتون کنم و از ته قلب این غم رو درک میکنم اما وقتی تحقیرت کرد و قلبتو شکست باید برای همیشه رهاش میکردی نباید به عنوان دوست قبولش میکردی واقعا دوباره از یه جا قلبت بشکنه خیلی دردناکه

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔

باردار بودم عکس شوهرم با یه دختر فوق العاده خوشگل و دیدم هنوزم بعد ۸سال بنظرم دختره خیلی زیبا بود ،ا ...

چه غمناک❤️‍🩹

الان متوجه شدین که دوستش بود یا خیانت کرده بود؟

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔

عزیزم معلومه خیانت کرده بود😂😂آخه دوستش چرا باید ازشون عکس بگیره😅

خیلی متاسفم واقعا خیلی حس بدیه💔

ازش جدا شدین یا هنوز باهمین؟

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔