2777
2789
عنوان

درد و دل کنیم ❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست
من بی دلیل که اون منزل کوفتی و ترک نکردم با خونوادش زندگی میکردم پدرش معتادع اذیت می‌کنه مادرش با من ...

اگر ازت شکایت کنه میتونی اثبات کنی که خونه نداشته و مکان زندگی نداری. کار خوبی کردی.

دخترت پیشته؟ سراغ دخترتو هم نمیگیره؟

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی💔💔💔

خب انگاری خودتون هم دوست داشتین این شرایط چهارماه بط تکبیف خودتون گذاشته بودین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگر ازت شکایت کنه میتونی اثبات کنی که خونه نداشته و مکان زندگی نداری. کار خوبی کردی.دخترت پیشته؟ سرا ...

آره پیشمه ن اصلا فقط اولش می‌گفت عکس بفرست و اینا دیگ اصلا ن پیام داد ن زنگ ن خبری هیچ 

خب انگاری خودتون هم دوست داشتین این شرایط چهارماه بط تکبیف خودتون گذاشته بودین

من کاری دیگ از دستم بر نمیاد بخدا چقد اوایل قهرمون باهاش حرف زدم اینکه خونمون جدا باشه زندگیمون قشنگ تر میشه و......

آره پیشمه ن اصلا فقط اولش می‌گفت عکس بفرست و اینا دیگ اصلا ن پیام داد ن زنگ ن خبری هیچ

اگر خانوادت حمایتت میکنن برای طلاق اقدام کن. حداقل نفقه خودت و دخترت بهت برسه

اگر خانوادت حمایتت میکنن برای طلاق اقدام کن. حداقل نفقه خودت و دخترت بهت برسه

چقد دلم میخواد بیاد بگه خونه گرفتم بیا بریم سر زندگیمون 

دوس ندارم طلاق بگیرم هم دوسش دارم هم دخترم :(

چقد دلم میخواد بیاد بگه خونه گرفتم بیا بریم سر زندگیمون دوس ندارم طلاق بگیرم هم دوسش دارم هم دخترم : ...

خب وقتی نمیگه میخوای خودتو زور بهش بچسبونی؟ اون دوستت نداره . متاسفانه احساس هم نداره که حداقل بیاد بچشو ببینه. این آدم الان هم بهت بگه برگرد بازم فایده نداره چون خودخواهه. دهن بینه و بی احساس

من کاری دیگ از دستم بر نمیاد بخدا چقد اوایل قهرمون باهاش حرف زدم اینکه خونمون جدا باشه زندگیمون قشنگ ...

شما تلاش تو کردی دیدی نشده چرا اقدامات هات نداشتین این چهارماه نه چیزی توقیف کردی ازش نه حساب هاش مسدود کردی ،نه نفقه خودت نه نفقه بچه ات  فقط چهارماه گذرونیدن واسه خودتون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.