2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما از ماسک استفاده کن، داخل حمام و توالت ریختی درب را باز بذار و اونجا واینسا، یک ماده فوق العاده سمی که دشمن ریه ات است و پدر صاب بچه ریه ات را در میاره، خصوصا اگه با آب گرم مخلوط شده باشه گازی بسیار بسیار بسیار سمی تولید می کنه و ریه ات را نابود می کنه، تا آخر عمرت آسم و تنگی نفس و سرفه رهات نمی کنه.

این سری را با ماسک چند لایه اما دیگه همچین کاری نکن، ضمنا داخل بطری هم نگه ندار چون گاز فوق العاده سمی تولید می کنه

وای جدی میگی😳😳😳😳یا خدااااااا

شوخی ندارم ، شاید یه موقع دو تا ماده ی شیمیایی قاطی کنی خطر نداشته باشه ولی یه موقع تو یه شرایط و جایی دیگه همون دو تا ماده منجر به آتیش بشه 

ممنون که گفتی🥰

خواهش می کنم مواظب سلامتیت باش ، من چند سال قبل یکی رو بردم بیمارستان سوختگی ، باید حرف هاشون رو میشنیدی حداقل 20 درصد شون با همین چیزهای مسخره و کوچیک آسیب دیده بودند مخصوصا از قسمت دست و صورت