2777
2789
پسره ۱۰سالش بود بار اولش نبود که

اها فک کردم بزرگ تر باشه 

اره منم از این بچه فامیلا دارم 

اصلا اهمیتشون نمیدم وگرنه الان باید یا من یا اونا یکیمون مرده بودیم

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها فک کردم بزرگ تر باشه اره منم از این بچه فامیلا دارم اصلا اهمیتشون نمیدم وگرنه الان باید یا من یا ...

اخه عزیزم همیشه میومد توپارکه همینجوذی فحش میداد بعد اون روز باخاهرش اومد چیزی بهش نگفت منم زورم گرفت یه کشیده بهش زدم دیدم دختردایی ام اومدسمتم گفت مگه مرض داری ک با بچه اینجور برخورد میکنی گفتم اگه لازم باشه یکی هم ب خودت میزنم گفت بزن ببین چجوری میزنی منم زدم توگوشش گوشوارشو اومد تو دستم کشیدم اونم‌موهامو گرفت باهم دعوامون شد  یه دل سیر حسابی باهاش گیس وگیس کشی کردم دلم خنک شد

اخه عزیزم همیشه میومد توپارکه همینجوذی فحش میداد بعد اون روز باخاهرش اومد چیزی بهش نگفت منم زورم گرف ...

خوب کاری کردی کاش منم اونجا بودم دعوا میکردم

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

اره کاشکی بودی دوتایی باهم جرش میدادیم مگه شماهم تاحالا باکسی دعواکردید

اره اونم چه دعوایی

اره کاشکی بودی دوتایی باهم جرش میدادیم مگه شماهم تاحالا باکسی دعواکردید

اولش و نمیگم طولانی میشه خلاصش اینه که با خواهرم با دوتا دختره دعوا کردیم چنان کتک زدیم و کتک خوردیم که نگو😂

وای خب میشه بگی باکی بودی چجوری دعوا کردی

یه بار دیگه ام با دوستم بحثم شد با کله رفتم تو دماغش😁

اولش و نمیگم طولانی میشه خلاصش اینه که با خواهرم با دوتا دختره دعوا کردیم چنان کتک زدیم و کتک خوردیم ...

واا چ دعوایی کاش میومدی خاص برام میگفتی اینجا وقت کاربرا گرفته‌میشه

واا چ دعوایی کاش میومدی خاص برام میگفتی اینجا وقت کاربرا گرفته‌میشه

درخواست بده