2777
2789
عنوان

درد و دل

48 بازدید | 7 پست

الان که ۱۶ سالمه در اطرافم مشاهده مبکنم کسایی رو در سن خودم که چندین مهارت بلدن، تیزهوشانن و... 

تقصیر خانوادمم بود... چون اونجور که باید حمایتم نکردن، راهنماییم نکردن، اگه از بچگی با من زبان کار میشد خیلی پیشرفت میکردم قسمتیش هم کم کاری خودم من دو تا کلاس ورزش می رفتم ولی خیلی ترسو بودم خیلی به درسای مدرسه اهمیت میدادم بخاطر همینم ولشون کردم....البته باز هم خانواده ام هر طور شده نباید اجازه میدادن... اونا بزرگتر بودن من سنم کم بود عقلم نمی رسید 

پذیرش شرایطم خیلی دشواره 

ولی اگر غرق در گذشته بشم آینده رو هم از دست میدم....‌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=394984698]برای یک ادم کمالگرا پذیرفتن چنین شرایطی سخته... [/QUOTEببخشید خوشگلم ولی برای موفقیت بزرگترین دشمن کمال گرایی بعدش اهمالکار می شی بعدش افسرده و بعدشم مثل من که زبان ول کردم تا یه روز خوب بیاد کسب کارم گذاشتم تا یه روزی وقت کنم ورزش نمی کنم چون نیم ساعت کمه مدیتیشن نمی کنم چون یه ذره صدا دور برم زیاده و اخرش کسایی می بینی که استعداد شون نسبت به تو خیلی کم بود ولی شروع کردن 

برای یک ادم کمالگرا پذیرفتن چنین شرایطی سخته...

روی خودتم الکی عیب نزار کمالگرایی واژه قشنگیه باید بگی ترسیو بودن و تنبلی بازم معذرت بابت رک بودنم چون خودم ازش ضربه خوردم و دوست ندارم تو توی چند سال دیگهشبیه من شی

روی خودتم الکی عیب نزار کمالگرایی واژه قشنگیه باید بگی ترسیو بودن و تنبلی بازم معذرت بابت رک بودنم چ ...

درست میگی حق با شماست 

ترسو تنبل بی عرضه 

الان گ متوجع شدم اشتباهاتم چی بودن تغییر میکنم و برای اهدافی که دارم می جنگم 

درست میگی حق با شماست ترسو تنبل بی عرضه الان گ متوجع شدم اشتباهاتم چی بودن تغییر میکنم و برای اهدافی ...

خیلی سخته ولی بدون اگه حرکت نکنی راکد می مونی یه روزی می رسه که بقیه رسیدن تو فقط بهانه تراشیدی برای خودت