2777

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون دست نمی کنم فقط نگه میدارم چون اگه نشون بدم اول از همه مادرشوشو مشکل تراشی می‌کنه تا ازمون بقاپه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
من عوض نمیکنمیه سری طلا دارم که خب دوستشون دارم اونا رو سرمایه نهایی می‌دونمبه سری هم دارم که کلا خر ...

عزیزم کجا نگه می‌دارید 

من همش ترس دارم دزد بیاد ازم برداره تمام سرمایه ام هست طلاهام

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
گاو صندوق داریم و مجتمع نگهبانی داره

اینم ایده خوبیه ممنونم 

👍

بعضی ها اعتقادی به فروش طلا و مشارکت در خرید ملک و خانه ...با همسر ندارند! 

یه  بنده خدایی میشناسم طلاهاش برای سال ۸۴ زمانی که گرمی ۱۰ و ۱۱ هزار بوده خرید ...از اون سال هیچی ازشون رو نه فروخته و نه تعویض کرده و هر سال هم بهشون اضافه میکنه ... اونوقت خونه از خودشون ندارند  هر سال در به در خونه مستاجری ، رهن و اجاره هستند... نمیدونم چرا به مغز زنه  نمیرسه این طلاهاشو بفروشه و با پولش صاحب خونه بشه !!! معلوم نیست این طلاها رو میخواد به گور ببره

من عوض نمیکنمیه سری طلا دارم که خب دوستشون دارم اونا رو سرمایه نهایی می‌دونمبه سری هم دارم که کلا خر ...

چیکار کنم وسوسه فروش نشم و بتونم بخرم نگه دارم