2777
2789
عنوان

کدوم فصل بچه مهندسو بیشتر میپسندید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست
اولیش خیلی خوب بود دومی و سومیشم خوب بود ولی چهارمش افتضاح چون جوادی و عوض کردن مزخرف شد.یه شخصیت وا ...

اره چهار من اومدم با گوشی ببینم یعنی حالت تهوع گرفتم ازش چقدر چرت نظرم عوض شد دیگه ندیدمش

اصلا شخصیت جواد عوض شده اون جواد مغرور با اعتماد به نفس شده شبیه یه ادم ببخشید منگ😂😂

منگه اصلا باور نمیکردم این جواد همون جواده انگار یه غریبه بود ک ۳ فصل قبلو هم ندیده بود😂😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فصل ۱و۴.فصل ۳ رو دوست دارم اما ازین دختره الناز مافی و اون پسره الدنگ تینوش خوشم نمیاد اصلا

چجوری ۴ رو دوس دارین😅 اخه تغییر بازیگر و کارگردان و خط داستانی هم کلا عوض شده و خبری از مسعود و قاسم هم نیس دیگه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

با اون نقش مثبتش اصلا انتظار همچین مدل مویی رو نداشتم😂😂😂

احتمالا بخاطر بازیگر شدن توی یه نقش دیگه این مدل مو رو باید داشته باشه

یادته امین حیایی هم تو عصر جدید مدل موش عوض شد گفت بخاطر نقشمه😂