2777
2789
عنوان

هتل شيراز

301 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خوبم 

براى ارديبهشت ماه قراره به شيراز سفر كنيم با دوستان . ميخوام ببينم هتل خوب و تميز شيراز كجاست ؟ كه كسى رفته باشه و يا باخبر باشه يا شيرازى باشن ☺️

هتل ميخوام تا سه ستاره باشه 

ممنون ميشم كسى نظرى داره بگه 🌸

تعداد رای : 0
نظرسنجی
...
0
0%
...
0
0%
...
0
0%
آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
فکر کردم تاپیک در مورد هتل شیراز توی مشهده😂اومدم بگم حررررررف نداره واقعا عالیهههههه

😂چه جالب نميدونستم تو مشهد هتل شيراز داره 😯😍

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو هتل بزرگ شیراز ، وای عالیهههه

خو اخه ٥ستاره اين هتل ... ما يكم بيشترم ميمونيم ميخوام در حد سه يا ٤ستاره باشه

ببخشید عزیزم من متوجه نشدم ، ما دو سال پیش شیراز بودیم هتل الیزه رفتیم، ۴ ستاره بود و من خیلی راضی بودم

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
ببخشید عزیزم من متوجه نشدم ، ما دو سال پیش شیراز بودیم هتل الیزه رفتیم، ۴ ستاره بود و من خیلی راضی ب ...

👌🏼ممنونم ازت عزيزم 🌹🌸