2777
2789
عنوان

عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست
اهل بیرون رفتن نیست متاسفانه سرگرمیش فقط گوشی و کنسول بازیه سالهای پیش زیاد از هدیه ها خرید ...

خب براش علاقه ایجاد کن بگو درست رو بخون و نمره بیست بگیر تا بازی جدید برات بخرم

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

چرا باید بیخیال یکیش بشه خب جفتشو باهم پیش ببره، دوست من از بچگی از قبل شروع ابتداییش تکواندو میرفته ...

منم خیلیا رو میشناسم که اینجوریند     برای همین دودلم      اول باید روی مغز شوهرم کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب براش علاقه ایجاد کن بگو درست رو بخون و نمره بیست بگیر تا بازی جدید برات بخرم

تک فرزند   قبلنا به زور گریه هر چی که میخواست از باباش میگرفت

البته تازگیا باباش هم به حرفش گوش نمیده

انشالله که امسال عقلش برسه و سر درس اذیت نکنه

تک فرزند قبلنا به زور گریه هر چی که میخواست از باباش میگرفتالبته تازگیا باباش هم به حرفش گوش نمیده ...

انشالله 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

عزیزم الهی 

منم بچه بودم شیطنت هام زیاد بود 

مادرم برای اینکه نمراتم خوب شه به چیزی که علاقه داشتم تشویقم می‌کرد 

خیلی به خوشنویسی و طراحی و گیتارو زبان علاقه داشتم مادرم بهم گفت برای اینکه بذارم بری این کلاس ها باید درستو قوی کنی 

منم بخاطر چیزی که دوسش داشتم درسمو قوی کردم و الان به یه جای درست رسیدم با کلی استعداد متنوع 

به نظر  بنده اگر مایل و تمایلی در این موضوع که بچتون بزارید کلاس شنا یا خیر تشویقش کنید به درس خوندن و نمرات خوب گرفتم بهش بگین که اگر نمراتش خوب باشه می‌بریدش کلاس شنا اینجوری واسه هدفش از بچگی میجنگه وقتی بزرگ شه واسه چیز های بزرگتری میجنگه

مهندس 

عزیزم الهی منم بچه بودم شیطنت هام زیاد بود مادرم برای اینکه نمراتم خوب شه به چیزی که علاقه داشتم تشو ...

تجربه ی خوبی گفتی

فقط...

از فردا کلاسهای شنا دوباره شروع میشه

چیکار کنم منتظر باشم مدرسه شروع بشه  تا حرفام بهش بزنم؟

یا از همین الآن باهاش طی کنم و فردا ببرمش شنا؟

تجربه ی خوبی گفتیفقط...از فردا کلاسهای شنا دوباره شروع میشهچیکار کنم منتظر باشم مدرسه شروع بشه تا ح ...

مدرسه شروع شد اینکارو انجام بده 

الان ممکنه بی مسئولیت بشه نسبت به درسش 

الان بذار یه دور امتحان بده بهش بگو وقتی درسش ضعیف بشه یا پیشرفت نکنه دیگه کلاس شنا نمینویسیش اینجوری تحریک میشه و تلاش میکنه واسه هدفش 

مهندس 

ببخش متوجه نشدم یعنی فردا بره برای شروع کلاس یا نه؟

خیر خوشگلم بیان کروم که وقتی مدارس شروع شد بهش موضوع رو بگید و وقتی امتحان خواستن بگیرن امتحان کلاسی میان ترم هرچی اگر درسش خوب بود بنویسش اگر ضعیف بود ننویسش شاید بخاطر علاقش داره درساش ضعیف میشه

مهندس