2821
2789
عنوان

قلبم شکست

87 بازدید | 9 پست

مامانم خیلی باهامون مهربونه خیلیییییی ولی امروز من روسری سرم کردم خواهرم گف چقد بت میاد مامانم ی نگاه با حالت تمسخر ب خواهرم کرد که مثلا زشته با پوزخند 

خیلی قلبم شکست بهش گفتم چرا مسخره ام کردی گفتن نه اصلا 

شاید ب خاطر اتفاقات اخیر زندگیم من زیادی حساس شدم ولی قلبم حسابی شکست بغض کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخی عزیزم انقدرخودت اذیت نکن، راه درازی درپیش داری اگه دوست داری تعریف کن

تو تاپیکام کامل گفتم ولی هرچی هست با ساده لوحی تمام و قلبی پاک به نرا اعتماد کردم و هر کدومشون که خواستگارای سنتی بودن با ی روشی داغونم کردن دیگه هیچ وقت دختر سابق نشدم 

تو تاپیکام کامل گفتم ولی هرچی هست با ساده لوحی تمام و قلبی پاک به نرا اعتماد کردم و هر کدومشون که خو ...

عزیزم درکت میکنم ولی غصه نخور، یادت باشه زیادی به هسچکس مخصوصا مردهای این دوره اعتمادنکن بیشترشون به دردنخورن ، برات بشه تجربه ولی غصه نخور

عزیزم درکت میکنم ولی غصه نخور، یادت باشه زیادی به هسچکس مخصوصا مردهای این دوره اعتمادنکن بیشترشون به ...

کاش میتونستم اصلا از ذهنم نمیره همش خاطرات بد تو ذهنم تکرار میشه هی غصه میخورم کور شدم از گریه ازدواج شده برام کابوس خسته شدم 😭💔کاش خدا ی نگاهی به قلبم بندازه ب خدا خسته ام 

کاش میتونستم اصلا از ذهنم نمیره همش خاطرات بد تو ذهنم تکرار میشه هی غصه میخورم کور شدم از گریه ازدوا ...

دخترقشنگ اصلاازرحمت خداناامیدنشو، به موقعش آدم لایقتوسرراهت میذاره ، به نظرم فعلازوم نکن روفکرازدواج ، خودت سرگرم کن به موقعش اتفاق میفته