2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شعر نیست اما جالبه!!

غرق شدن تایتانیک

برای خرچنگ های زنده ای که

تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود

همون قدر محال

همون قدر غیر ممکن

نشدنی هاتو بسپار به خدا..

بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

شعر نیست اما جالبه!!غرق شدن تایتانیکبرای خرچنگ های زنده ای کهتو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بودهمون ...

چقد قشنگ بود ...👌🙂

دمتون گرم 🌻 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

پی به کنه خویش بردن کار هر بی ظرف نیست 

خودشناسی بحر را در قطره پیدا کردن است 

یکی از چشم دل بنگر بدین زندان خاموشان 

که تا این لعل گویا را به تابوت از چه سان بینی 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

پی به کنه خویش بردن کار هر بی ظرف نیست خودشناسی بحر را در قطره پیدا کردن است یکی از چشم دل بنگر بدین ...

عالی بود 🌻

چقد نیازش داشتم اینو ...😅 مچکرم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

عالی بود 🌻چقد نیازش داشتم اینو ...😅 مچکرم

ممنونم 😁 

خواهش میکنممم🌿🌿🌱

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

گر بیایی دهمت جان و نیایی کشدم غم 

من که بایست بمیرم چه بیایی چه نیایی...🤌

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>