2777
2789

اگر بلافاصله بعد کات باشما بره خواستگاری و زود ازدواج کنه چجوری خودتونو آروم میکنید

از حرفاش اینطور برداشت کردم که  با من کات کرد که بره خواستگاری یکی دیگه.من حالم بخاطر کات بد هست اگه خبر ازدواجشون بشنومو کنار یکی ببینمش و بفهمم دلیل رفتنش این بوده چجوری آروم بشم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اون همه کاراش و قبل کات کرده بوده

همین عذابم میده که با من بوده و احتمالا با یکی دیگه هم بوده یا حتی کسی دیگه رو بهش معرفی میکردن هر د حالتش منو اذیتم میکنه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

خاستکاریم اومده بود شرایطش خوب نبود خانواده قبولش نکردن.اینکه این مدت از سادگی و دوست داشتنم استفاد ...

شاید واقعا خوب نبوده خب

ببین برات خاطره بشه بهتره تا باهم بدبخت بشین و ذهنیتت خراب شه

شاید واقعا خوب نبوده خبببین برات خاطره بشه بهتره تا باهم بدبخت بشین و ذهنیتت خراب شه

عقلا میدونم که آدم من نبود ولی قلبم قبول نکرد این مدت کنارش بزارم دست آخرم اینجوری از سادگی و دوست داشتن‌من سواستفاده کرد

شماره عکس هرچی داری پاک‌کن چکش نکن وسیله ای ازش داری بریز بره خودت و سرگرم کن

همه اینارو هم پاک کنم خودشو میبینم باز

عقلا میدونم که آدم من نبود ولی قلبم قبول نکرد این مدت کنارش بزارم دست آخرم اینجوری از سادگی و دوست د ...

عزیزم الان زمونه ای نیست ک با قلبت تصمیم بگیزی

با عقلت ک انتخاب کنی باورکن ببینی خوبه و...قلبی عاشقش میشی

فامیل؟

نه ولی تو محله میبینمش