من دودوره بود پری جلو می افتاد ودیروز موعدم بود کهعادت نشدم وامروزهم بی بیچک استفاده کردم خط سفید زیر تی افتاد ولی بعد یکساعت کنیم دوباره با زدم اونم محو شده بود یعنی باردارنیستم😢؟
خداکنه... انشالله منم خوش خبر بیام نی نیتم سالم و خوش بیاد بغلت😊😊😘
سلام. شما باردار بودید؟
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
سلام من صبح یک تست دادم و دو تا خط سفید پررنگ افتاد چندمین دفعه است که دارم از طریق بیبی چک اقدام میکنم هردفعه دوتا خط سفید میندازه فقط؟یعنی باردار نیستم؟!