2777
2789
عنوان

خونریزی در هفته12بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 37 پست
دکتر هفته5 گف سقط کردی قرص متیل آرگونوین برای سقط و برام تجویز کردم چ قدر ژلوفن و جگر و طناب و....

کاش صبر میکردی بر چه اساسی بدون دیدن سنو این حرفو زد مگه قلبش نمیزد؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا 😩 چند تا چک‌کن ببین کجاها هستن.. نمیشه ک...

دعا کن بچم چیزیش نشه تو اون2هفته ک فکرمیکردم سقط شده نابود شدم...خیلی سخته مادرشدن

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
سلام،عزيزم تهراني؟ اكه تهراني بيمارستان لاله بخش زنان و زايمان معمولا دكتر داره چون براي ناباروري ...

بله شهرری هستم الان یعنی دکتر داره؟

گفتن معجزه شده نمیدونم بخدا 

ان شالله الانم برات معجزه باشه ونی نی ات چیزیش نباشه

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
من شنبه رفتم به رفتم سو نوگرافی باز بود  اکثر بیمارستان هها قسمت اورزانسش بازه برا سونو

شمام تهران هستید؟کدوم بیمارستان رفتید؟

ایشالا دعا کن برام عزیزم خدا دگ میترسم برم سونو نمیدونم چیکارکنم

ان شالله که خیره ذکر الا بذکر الله تطمن القلوب را مدام با خودت تکرار کن حتما