2777
2789

قک کنم چنرین جلسه نیازه آره؟

دوست داشتید تاپیک آخرم رو یه نظر بدید درد و دل کنیم👌🥲

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چه مزویی برات انجام داده باشن

مزو ها مدل های مختلفی دارن مثل هیرفیلر یا رویتاکر یا پی آرپی و ...

بهترین و جدیدترین نوع مزو مزوی عصاره جفت هست که 800 الی 1000 برابر فاکتور رشد و سلول های بنیادی بیشتری نسبت به نسل قبل مثل پی آرپی داره.

مزوهای دیگه فقط حالت تقویتی دارن ولی عصاره جفت باعث رشد مجدد موها میشن و هروقت درمان قطع بشه بعدش ریزش مو نمیده.

کلینیک بیمارستان بین المللی آرمان تهران اولین مرکزی بود که این مزو رو وارد کردن و قیمت هاشون هم مصوب بیمارستانی هست.

آدرسشون بالای میدان شیخ بهاییه. من انجام دادم خیلی راضی بودم.

بستگی داره چه مزویی برات انجام داده باشنمزو ها مدل های مختلفی دارن مثل هیرفیلر یا رویتاکر یا پی آرپی ...

با برند توسکانی اشنایی ندارید؟

مثل افسانه ها ؛ آخر داستان نجاتم بده...