2777
2789
عنوان

پسر شیطون من

523 بازدید | 15 پست

دوستان عزیز هر کس میتونه من رو راهنمایی کنه که با پسر شیطون حرف گوش نکنم چیکار کنم 

مهمون میاد آبروی من رو میبره اصلا حرف گوش نمیکنه بچه ها رو میخواد بزنه یک وروجک پر انرژیه دوسال و هفت ماهشه موندم باهاش چیکار کنم 

هر چی رو میز بچینی میریزه 

خواهشا کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیزدلم سعی کن جایی که عصبیت میکنه نری میدونم بعضی وقتا خیلی سخته ولی چاره ای نیسن فعلا یه جاهایی نرو تو خونه خودتون یکم ازادترش بذار مهمون اومده خب بیاد بچه ست دیگه

ولی اجازه نده هیچکسو بزنه تا میاد بزنه دستشو بگیر بگو زدن کار خوبی نیست درد داره درد خوب نیست

من یه پسر شیظون پرحرف بامزه دارم همه هم میگن زلزله ست باور کن یه وقتایی خودم پایه ش میشم دیوونه بازی درمیاریم تو خیابون یا هرجا گل یا پوچ و نو ببر کباب بیار یادش دادم یه وقتایی مجبوره یه جا بشینه از این روش استفاده میکنم

عزیزم با پسرت خیلی خوب حرف بزن بهت قول میدم جواب بده مثل ی آدم عاقل باهاش حرف بزن اما اندازه ی بچه ازش توقع داشته باش و اینکه خیلی خودتو خرج نکن هی راه ب راه گیر بدی ی جوری مقتدر باش ک ی بار حرف زدی براش اتمام حجت باشه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
خیلی بهم سخت میگذره شیطنت های پسرم یک طرف حرفها و نگاههای بقیه یک طرف 

واقعا بعضیا خودشون اندازه ی بچه نمیفهمن ک گیر میدن ب شیطنت بچه ها مخصوصا پسرا

ما حدیث از پیامبر داریم ک بازیگوشی و شیطنت بچه نشونه هوش بالا تو بزرگسالیشه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد