2777
2789
عنوان

خوب کاری کردم برخورد تند کردم ⁉️

130 بازدید | 7 پست

از بچگی دختر عمومو میگفتن شبیه منه از لحاظ چهره در حالیم که اصن نبود. 

( چهرمو دوس دارن اطرافیان، خوششون میاد بچشون شبیهم شه. ولی از این مسئله سواستفاده می‌کنن در مواقعی که الان میگم... )  بعد دختره بزرگتر که شد قهرقهرو درومد حدود ۱۵ سالشه تا انگشت بهش میزنی گریه میکنه و اخلاق های بد دیگه. خانوادشم مدام موقع بدکاریاش میگفتن به دختر عموش رفته. یا مثلاً گاهی با حالت تندی بهش میگفتن شبیه اون دخترعنوی فلان فلانتی.. من از این مسئله خیلی اذیت شدم برو خودم نیاوردم. در حالی ک من نه قهرو ام نه ضعیف نه اهل گریه های بیهوده یا اخلاق تند. 

الان بابام درومد خواهر زادمو ناز کرد که شبیه فلانی هستی قربونت برم و... ( شبیه من ) 

منم زود درومدم گفتم. نه کجاش شبیه منع اصنم اینطور نیس. دیگه و خوشم نمیاد بقیه رو بیهوده بهم نسبت بده کسی این کار درستی نیست . بابامم گفت باشه و تایید کرد. آخه نگرانم اینم دختر چرتی شه و بقیشم ببندن به من. تازه اطرافیان هم که چشم و گوش بسته باور می‌کنن. مثلا همین زن عموم ک دخترشو میگه شبیه فلانی هستی بقیه باور میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد بیکاری و این چیزا برات مهمه 😂‌دنبال چی میگردی 

؟

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

اصلا قابل درک نبود حرفات

دقیقا

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره