2777
2789
عنوان

یاامام حسین😭😭💔💔

202 بازدید | 21 پست

دوستان وضعم خیلی خرابه ازیه طرف شوهرم بهم خیانت کرده ازطرفی هرروزکتکم میزنه وهی تهدیدم میکنه میخام برم شکایت کنم برام دعاکنین ازامام حسین بخایین برام دعا کنه هم برای گره گشایی مشکل من وهم تمام اونایی که مثل من گرفتارن ومشکل دارن لطفا همتون یه تسبیح صلوات درحق چهارده معصوم بفرستین منو هم خیلی یادکنین😭😭💔💔

عزیزم غصه نخور خدالعنتش کنهدکوتاه نیا برات صلوات میفرستم 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برات ایت الکرسی میخونم توکلت به خدا باشه 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

من خیلی کوتاه اومدم ولی بسمه اینبارهمسرم بایه خانم متاهل تورابطه بوده

دیکه تصمیمت قطعی کن خدا به همراهت

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

چه بهونه ای اون هربلایی سرمن آورد

منظورم اینه که لج کنه مهریه نده یا به دادگاه اینا نیاد اذیت کنه یکاری کن خودش درخواست طلاق بده

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
منظورم اینه که لج کنه مهریه نده یا به دادگاه اینا نیاد اذیت کنه یکاری کن خودش درخواست طلاق بده

من ازش مدرک دارم که باخانم متاهل رابطه داره اینبارپاش گیره