2777
2789
منم امسال ۲۰ سالم شد حس میکنم وارد دنیای بزرگسالان شدم🙄😅یه حس مسن بودن نسبت به دخترای ۱۶،۱۷ حتی ۱۸ ...

حالا تا۲۶هن خوبه

وقتی برسی ۲۶یه ترس عجیبی وجودتو میگیره

من که اینجور شده بودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخندا الان من دانشجوی دکتری رشته خودم هستم کاری هم خدا رو شکر اکی شدم نمیدونم چه مرگمه همش میگم چرا ...

می دونین شاید به خاطر اینکه انسان هیچ وقت رضایت کامل نداره از زندگیش 

الان شما یه آدم موفق هستید خیلی ها آرزوی جایگاه شما رو دارن ولی خودتون چنین حسی دارید 

منم قبل کنکور همش میگفتم خوش به حال دانشجوهای فلان دانشگاه الان خودم دانشجوی فلان دانشگاهم ولی بازم رضایت کامل از شرایط و زندگی ندارم!

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

حالا تا۲۶هن خوبهوقتی برسی ۲۶یه ترس عجیبی وجودتو میگیرهمن که اینجور شده بودم

هععی🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بله منم ناظر و مجری معمار شما کدوم شهری ؟ برای شما هم قانون سه ساله ی امتیاز ها گذاشته شده ؟ یا به م ...

خوشبختم عزیزم موفق باشی 

متاسفانه برای ما ۵سال شده

من ک دیگه امیدی به نظارت ندارم

دارم کارای اجرا رو انجام میدم که پروژه اجرا بگیرم

من اصفهان هستم شما؟ 

می دونین شاید به خاطر اینکه انسان هیچ وقت رضایت کامل نداره از زندگیش الان شما یه آدم موفق هستید خیلی ...

اره میدونم از ترم بعد قراره دانشگاه هم تدریس کنم و موقعیت شغلی ام هم یه پله بالاتر میره شکر خدا ولی باز میگم هیچی نشدم

اره میدونم از ترم بعد قراره دانشگاه هم تدریس کنم و موقعیت شغلی ام هم یه پله بالاتر میره شکر خدا ولی ...

ای بابا استاد از شما بعیده این فکر داشته باشین😁.

خیلی هم عالی 

موفق باشید مثل همیشه 

خوشبختم عزیزم موفق باشی متاسفانه برای ما ۵سال شدهمن ک دیگه امیدی به نظارت ندارمدارم کارای اجرا رو ان ...

من مشهدم 

وای یعنی پنج‌سال طول می‌کشه تا امتیازت برگرده؟! 

میخوای شرکت مجری بزنی ؟ 

من دارم آزمون های پایه دو رو میدم اونو بگیرم بعد شرکت مجری بزنم 

منم مهر طراحی ندارم 

من خودم طراحی نما و طراحی داخلی انجام میدم چندین ساله ولی اصلا راضی نیستم