2777
عنوان

پزشکی و هنر

217 بازدید | 18 پست

مرض است دیگر 😂دانشجو پزشکی ام ولی دوست دارم یه رشته هنری هم برم چون میدونم استعداد دارم. بنظرتون دانشگاها اجازه میدن؟کسی تا حالا این کارو کرده؟

می تونی کلاسای مختلف شرکت کنی

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا من دانشجو هام هستن ...

یکی خوشنویس

یکی می‌ره موسیقی 

یکی شون کلاس فن بیان و صداسازی می‌ره و صداش عالیه 

یکی شونم بسیار نقاشی هاش زیباست 

اون یکی بدن سازه 

حتی یکی از دانشجو هام بسیار دستپخت خوبی داره 🥰 کلاس کیک پزی می‌ره 

اره چون رشتت پزشکیه هر جای دیگه هم بخوای بری با کله قبولت میکنن

واقعا یا رو هوا میگی. آخه میگن خیلی سخت میگیرن اگه بخوای دو رشته همزمان اونم دولتی بخونی، فوقش میگن دومی رو باید بری آزاد . نمیدونم

واقعا یا رو هوا میگی. آخه میگن خیلی سخت میگیرن اگه بخوای دو رشته همزمان اونم دولتی بخونی، فوقش میگن ...

نه عزیزم با پزشکی نمیتونی رشته دوم بری

مگر اینکه جز بنیاد ملی نخبگان باشی و دانشگاه خودش اجازه بده یکسری رشته هارو بری مثل مدیریت پزشکی و .. خیلی محدود

اره بابا من دانشجو هام هستن ...یکی خوشنویسیکی می‌ره موسیقی یکی شون کلاس فن بیان و صداسازی می‌ره و صد ...

آره عزیزم هر کس وقت و انرژی بزاره میتونه راحت مهارتای جدید یاد بگیرم. خودم تدریس زبان انگلیسی انجام میدم کنارش اسپانیایی هم میخونم ولی خب برای هنر منظورم کلاس بیرون نیست دوست دارم دانشگاهشو برم

[QUOTE=394954074]واقعا یا رو هوا میگی. آخه میگن خیلی سخت میگیرن اگه بخوای دو رشته همزمان اونم دولتی بخونی، فوقش میگن ...[/QUOTEشوخی کردم همزمان که نمیشه دولتی هم فقط یه بار میتونی بری اگه بعد از فارغ التحصیلیت بخوای بخونی دولتی هم قبول شی دوباره باسد شهریه بدی