2777
2789
عنوان

چند سالگی😆😅💖؟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 128 پست

دعوا شده یانه؟😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من پانزده ازدواج کردم شانزده بار دار شدم ،شانزده سال و نه ماهگیم گل پسرم رو خدا بهم بخشید دخترمم بیس ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم🌷

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بادانا جون خودتم گفتی کی ازدواج کردی ؟ من به اسمها دقت نکردم فقط پستهارو خوندم 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
😯😅😅الان ممد حتما خیلی ناراحته😔😑

😂😂😂😂😂😂😂

ارههه😩😩😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
دعوا شده یانه؟😆

نه عزیزم اینجا محفل عشاقه 

خوبان دعوا نمیکنن 😆😆

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
نه وقتی مدیر من باشم که دعوا نمیشه😎😌 😆

مدیر مدیره اووو اووو

خوده مدیره😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏