2777
2789
عنوان

چند سالگی😆😅💖؟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 128 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😍😍😍

نتونستم پست قبلیتو ریپلای کنم 😬

عزیزم بیا هر چند تا موز 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌میخوای بردار خانَه خودَتانه 😆

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
هماهنگ نبودید مگه😑😑

نه به خدا

من اصلا خبر نداشتم.یهو‌گفت تاپیک زدم بیا اومدم که گل منگولیو سقط کردم از شدت ترس😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
فداتشم اره واقعا خیلی سخته هنوزم  واسم چون همسن های من اکثرا مجرد هستند

گلم به این چیزا فکر نکن هرکس بختش یه جوره یکی زودتر  ازدواج میکنه یکی دیر تر . ان شاءالله خوشبخت باشید .

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
نه به خدا من اصلا خبر نداشتم.یهو‌گفت تاپیک زدم بیا اومدم که گل منگولیو سقط کردم از شدت ترس😂😂😂

😯😅😅الان ممد حتما خیلی ناراحته😔😑

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
الان خوبه ...ولی اوایل زیاد بچه داری بلد نبودم ..با دخترم هر دو با هم بزرگ شدیم😅😅😅

عزیزدلم . بچه ی اول ادم تجربه نداره . زنداداش من 33 سالگی ازدواج کردن 34 بچه دارشدن ولی با اینحال هیچی بلد نبود خودشم میدونست و اعتراف میکرد . 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
نتونستم پست قبلیتو ریپلای کنم 😬 عزیزم بیا هر چند تا موز 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌میخوای بردار خانَه خودَتان ...

😂😂😂😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...