2777
2789
عنوان

چند سالگی😆😅💖؟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 128 پست

18 ازدواج 

19 بچه اولم 

27 بچه ی دوم 

متولد 68 ام  

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!

اینجور که بوش میاد احتمالا ۴۰ سالگی میرم خونه بخت! و از اونجایی که دیگه تا اون موقع رحمم گرد و خاکی شده دیگه نو بیبی میشم!!!!!!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پانزده ازدواج کردم شانزده بار دار شدم ،شانزده سال و نه ماهگیم گل پسرم رو خدا بهم بخشید دخترمم بیست و هفت سالگی به دنیا اوردم

الا بذکرلله تطمئن القلوب

۲۱ ازدواج کردم

۲۵ مادر شدم

الان ۲۷ سالمه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
الان زیر هجده ها میان.

خداروشکر من لب مرزم 

زیر هجده نیستم 😀

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
14 ازدواج  15 مادر😥

بسیار عالی. 

منم دوازده ازدواج سیزده دوقلو باردارم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بنده از بدو تولد شوهر کردم.

در چهارسالگی پسر اولم غلام رو به دنیا اوردم

پنج سالگی قلی رو ابستن شدم😂

و هشتمین بچم که گل منگولیه در ۱۵سالگی به دنیا اومد

الانم ۱۹هستم و یائسه😂😂😂

پدر بچه ها= ممد

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه