2777
2789
عنوان

جن فاسد

387 بازدید | 17 پست

۵ ساله درگیرم خواب ندارم دائما خوابای جنسی بدی میبینم وقتی بیدار میشم حالم از خودمو همه چیز بهم میخوره پیش ۴ ۵ تا دعا نویس رفتم امام رضا رفتم شروع کردم نماز خوندم قران خوندن نماز حضرت فاطمه هیچی جواب نمیده دیگه خستم همش دارم به خودکشی فکر میکنم که دیگه تموم بشه هیچی درمونم نمیکنه انگار خدا خوشش میاد بیشتر اذیت بشم دیگه حتی پولیم ندارم هزینه دعا نویسو این چیزا بکنم مادرمم میگه چیزی ازشون درنمیاد این همه رفتیم فقط پولامون حروم شد نمیدونم باید چی کار کنم ... ایشالله سرش بیاد میدونم کاره کیه فقط نمیدونم چرا جواب پس نمیده فقط باید سره من بیاد! فقط از خدا میخوام یه روزی برسه زندگیشونو به اتیش بکشم همونطور که اونا این بلا رو سرم دراوردن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکی رو میشناسم

باور کن نه تبلیغه نه چیزی

اسمش رو فقط میدونم 

کانال تلگرام داره : دریچه

اسمش شیخ یونس فیاضی

فکنم آیدی تلگرام این بود : younisfayazi

من ازش وقت گرفتم قسمت نشد 

میاد شهرت

پولکی هم نیست بنده خدا

فقط با قرآن

میتونی خودتم بری شهرش اسمش شهرش یادم نیست یکی از شهرای ساری بود

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

قیمتش بالا نیست نه که مفتی

خانوادم راضی نمیشن کسی بیاد خونمون اینجوری بعدشم بابام اصلا ادم مذهبی نیست میگه خرافاته بهش نگفتم حرفمو باور نمیکنه مامانم فقط خبر داره با این وجود دستت درد نکنه که گفتی...

یعنی مفتی بلند میشه میاد شهرت متوجه نشدم😑

وبلاگ دایی ابراهیم برو

حرز ابودجانه حتمابایدباهات باشه

سنگ حدید صینی اصل هم همینجور

منم خیلی اذیتم کردن چندسال

این دوتا واجبه برات

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

چطوری میتونم بهتون کمک کنم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.