بچه ها من بار دوم ژل زدم یک سی سی بار اول کلن همش رفت الان احساس میکنم اصن بهم نمیاد لبای قبلی خودم بیشتر دوس داشتم ایا این ژل هم جذب میشه چکار کنم بره الان سه روز زدم تجربه ایی دارید
گفت اگه خوشت نیاد آنزیم میزنم که ژل حل بشه و لبهات فرم سابق رو بگیره
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه انزیم میگن ژل حل میکنه کامل از بین نمیبره خدایا جه غلطی کردم
برو پیش دکتر شاید راهی باشه
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
گوله شده حس بدی دارم دکتر گفت بذار یک ماه بگذره تا اون موقع دق میکنم که
برو پیش یه دکتر دیگه
تا جایی که میدونم آنزیم باعث میشه ژل حل و به مرور از طریق دفع بدن خارج بشه