2777
2789
عنوان

دلیل جوش صورت😭😭

179 بازدید | 27 پست

بچها من پوست خیلی صافی داشتم پارسال اواخر شهریور صورتم شروع کرد ب جوش های دردناک وحشتناک زدم و تا اواسط ابان ماه ادامه داشت صورتم افتضاح شده بود در حد مرگ

بعدش کم کم تموم شد هرچی دستم اومد از داروخونه زدم صورتم کلی فیشیال و هر محلولی ک فکرشو بکنین از اینستا

تازه پوستم عین اینه داشت میشم کاملا رفته بود

الان دوباره دو سه روزه داره همونجوری میشه مثل شهریور پارسال

خیلی نگرانم صورتم داره افتضاح میشه دوباره

از چیه چرا من اینجوری میشم اینموقع ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی جا خوندم و شنیدم جوش از مشکل داخلیه مثلا کبدت برو دکتر

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

مدرسه ای هستی؟شاید استرس میگیری دم مهرماهمنم جوشای زیرپوستی چرکی باچندتاسرمیزنم کدوم محصول براش بهتر ...

نه بابا دانشجوام سال سوم

نمیدونم از چیه استرس خاصیم ندارم اخه

تنبلی تخمدانه ازمایش ندادی🤔

نه ندادم

اخه میدونی عجیبه همش کلا درطول سال این دوماهو جوش میزنم اونم از پارسال اینجوری شدم نمیدونم از چیه

ریزش موی شدیدم‌ گرفتم تقریبا دارم کچل میشم

نه بابا دانشجوام سال سومنمیدونم از چیه استرس خاصیم ندارم اخه

گاهی اوقات مغزمون اتفاقات تکراری پیش میاره برامون لابد پارسال استرس داشتی امسالم داره همونارو برات یادآوری میکنه استرسم عامل جوشه منم دم عید میپاچم

نه ندادماخه میدونی عجیبه همش کلا درطول سال این دوماهو جوش میزنم اونم از پارسال اینجوری شدم نمیدونم ا ...

همون تنبلی تخمدانه پس 

منم درگیرم

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖