2777
2789
عنوان

شیرین و فرهاد🙃❤️

1595 بازدید | 166 پست

فرهاد که عشق شیرین را در دل دارد، با شوری بی پایان کار را آغاز می کند. هر روز، از سپیده دم تا نیمه شب، تیشه بر سنگ های سخت می کوبد و بی آنکه خستگی بر او غلبه کند، پیش می رود.

روزها و شب ها می گذرند و هر سنگی که از میان برداشته می شود، راه عشق فرهاد را روشن تر می کند. در این میان، شیرین نیز از حال او بی خبر نیست. گاه گاهی در تنهایی اش از دور به تماشای کار فرهاد می نشیند، اما زنجیر تعهدش به خسرو مانع از آن می شود که عشقی فرهاد را بپذیرد. با این حال، در دلش احترامی عمیق برای وفاداری و استقامت فرهاد شکل گرفته استاما این حکایت به گوش خسرو نیز می رسد. او که خود را تنها شایسته عشق شیرین می داند، از پیشرفت کار فرهاد و میزان علاقه او آشفته می شود. حسادت و ترس از دست دادن معشوق، مانند بختک بر جان خسرو می افتد و او را به حیله گری وا می دارد. در این اندیشه، چاره ای به ذهنش می رسد که می تواند این رقیب سرسخت را برای همیشه از میدان بیرون کند.خسرو، که در حیله گری سررشته ای دارد، فردی را نزد فرهاد می فرستد تا خبری دروغین به او برساند. فرستاده، در حالی که خود را به ظاهر غمگین نشان می دهد، نزد فرهاد می رود و با لحنی غمزده به او می گوید: «ای فرهاد، چرا خود را به زحمت می اندازی؟ آیا نمی دانی که شیرین دیگر در این دنیا نیست؟ او از دنیا رخت بربسته و عشق تو به سرانجامی نخواهد رسید.»

فرهاد که تنها نیروی محرکش عشق به شیرین بود، با شنیدن این سخن، گویی آسمان بر سرش خراب می شود. چشمانش تار می شود، دستانش سست می گردد، و دلش تاب نمی آورد. او که تمام هستی اش را برای رسیدن به شیرین به کار گرفته بود، حالا بی او ادامه زندگی را بی ارزش می دان فرهاد در اندوهی وصف نشدنی، نگاهی به تیشه ی خود می اندازد و سپس با ضربه ای محکم، خود را از قید زندگی رها می کند. پیکرش بر سنگ های سخت می افتد و با خونش، زمین را رنگین می کند. خبر مرگ فرهاد به گوش شیرین می رسد. او که هرگز عشق فرهاد را جدی نگرفته بود، اکنون با حقیقتی تلخ رو به رو می شود. اشک از دیدگانش جاری می شود و قلبش از درد فرو می ریزد. او که همیشه احترام خاصی برای فرهاد قائل بود، حالا درمی یابد که عشق فرهاد چیزی نبود جز پاک ترین و بی آلایش ترین عشقی که می توانست تجربه کند.

به این صورت داستان شیرین و فرهاد به پایان می رسد اما سرنوشت همچنان در حال رقم زدن ماجراهای تلخ و شیرین است و این عشق نافرجام تنها یکی از پیچ و خم های منظومه عاشقانه نظامی است...

سلام عزیزان چونکه من الان کرمانشاهم این عکس رو الان انداختم👇 از داستانش خوشم اومد خواستم به اشتراک بزارم.❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

من چرا فکر میکردم شیرین با خسرو ازدواج می‌کنه واسه همین به فرهاد نمی‌رسه💀

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

من چرا فکر میکردم شیرین با خسرو ازدواج می‌کنه واسه همین به فرهاد نمی‌رسه💀

😂منی که اصلا نمیدونستم داستانش چیه☠️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داستانشون خیلی دردناک و زیباست...:)

دقیقا🥲😔

سلام چطوری

سلام مرسی خوبم

دعوای تاپیک شبح سر چیه؟

شما رو نشناختم ولی خب😁

هیچی درست میشه فقط دعوای دوستانست که اوکی میشه رفته رفته طولانیه 

شما رو نشناختم ولی خب😁هیچی درست میشه فقط دعوای دوستانست که اوکی میشه رفته رفته طولانیه

از دوستای آرزوعم

بچه ها منو میشناسن

اونجا نخواستم جو تاپیکو بهم بزنم

میشه توضیح بدی؟ 🥹🎀

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

از دوستای آرزوعمبچه ها منو میشناسناونجا نخواستم جو تاپیکو بهم بزنممیشه توضیح بدی؟ 🥹🎀

آخیی جدی!😔

راستش آرزو الکی از دست من ناراحته من کاری نکردم و دوستش هم دارم ولی خب نمیخواد برگرده و چندروزه باهاش قهرم ولی دلم نمیگذره ولی با دوستام عهد بستم که نرم سمتش حتی اگه پست گذاشت چون خیلی ناراحتمون کرد سر اینکه داشتیم شوخی میکردیم بعد آرزو فکر کرده ما قضاوتش میکنی درحالی که نه بعدشم به خاطر اینکه یکی از دوستامون به نام هستی به یه پسر که تگ شده بود درخواست داده بود و آرزو گفت چرا درخواست دادی بعد باهم اوکی شدن ولی دیگه اونم قهر کرد و کلا رفت و تمومش کرد منم آخرین حرفامو بهش زدم ولی بازم دعواست تو تاپیک:))

ئەوین بە کوردی خۆشەعشق کوردی همین قدر شیرین میشه خب♥️

خیلیی زیباستت😍🥰😃🛐❤️

کوردهارو خیلی دوست دارم😃❤️

آخیی جدی!😔راستش آرزو الکی از دست من ناراحته من کاری نکردم و دوستش هم دارم ولی خب نمیخواد برگرده و چ ...

شما مگه چیکار کردین که ارزو اومد و فکرکرد قضاوتش کردین؟ 

اسم بقیه هم برده شده بود اونا چی؟ 

چندروزه منم با ارزو حرف نزدم🥲

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

به هرکی توسایت گفتم خسرووشیرین روبخونه جدی نگرفت این کتاب قشنگ ترین عاشقانه ی جهان روبه تصویرکشیده حتمابخونیدش

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪