2777
2789
عنوان

برای افزایش سریع شیرمادر

65 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تازه زایمان کردم تو 39 هفته کامل سزارین شدم. ولی شیرم کمه ، اگر از مامان های شیرده یا کسی ک واقعا نتیجه دیده از دمنوش و مواد غذایی ها لطفا راهنماییم کنه.

من نوشابه و دلستر لیموناد اینجور چیزا شنیدم خوبه 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

اگر دختره بچه ات عرق رازیانه بخور 

البته قرص های افزایش شیر هم هست 

یا یه پودر هایی هست مثل نسکافه است میریزی تو اب جوش میخوری من همونا رو خوردم شیرم راه افتاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دختره بچه ات عرق رازیانه بخور البته قرص های افزایش شیر هم هست یا یه پودر هایی هست مثل نسکافه است ...

بله بچم دختره ، عرق رازیانه یا دمنوشش رو‌بخورم؟

پودر گالاکتومید هم با آب سرد یا شیر قاطی میکنم میخورم

شما وقتی داری به بچه شیر میده همون زمان یه لیوان اب یا ابمیوه کنار دستت باشه جرعه جرعه میل کن ،شیر رو زیاد میکنه ،ضمنا رازیانه ،و شلغم هم همین طور 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بله بچم دختره ، عرق رازیانه یا دمنوشش رو‌بخورم؟پودر گالاکتومید هم با آب سرد یا شیر قاطی میکنم میخورم

اره عزیزم هم عرقش هم دمنوشش عالیه 

اره گالاکتومید میخوردم من اسمش یادم رفته بود 

بعدم واسه افزایش شیر درست میک زدن بچه است اونم خیلی مهمه من رفتم خانه بهداشت یه روز قشنگ یه ساعت شیر دهی درست بهم یاد داد بعد اون شیرم زیاد شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نوشابه نمیخورم ولی دلستر ک‌ آبجو بدون الکل میخورم

خوبه همونم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍