2777
2789

ما خونمون تلفن ثابت استفاده نميكنيم همه موبايل دارن. ولي هر ماه ٣٠ ٢٠ تومن قبض تلفن مياد!!! فقط مودم داريم كه اونم به شركت خصوصي وصله از مخابرات نيست اينترنتمون. هر ٦ ماه گيگ ميخريم. اين قبض از كجا مياد به نظرتون!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مبلغ ثابتیه قبلا ۱۷-۱۸ تومن بود احتمالا افزایش داشته میتونید سرچ کنید ببینید چقدره

خدا انصاف بده😑 اخه وقتي ميبينين استفاده نميكنيم لاقل ١٠ ١٥ بگيرين ٣٠ انصاف نيس ديگه

خدا انصاف بده😑 اخه وقتي ميبينين استفاده نميكنيم لاقل ١٠ ١٥ بگيرين ٣٠ انصاف نيس ديگه

دیگه ۳۰ تومنم الان مبلغی نیست🤷‍♀️

پول ی پاکت چیپس...

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

فکرکنم ماه قبل سوال کردم گفت هزینه نگهداری ابونمان اینامیشه ۳۶تومن هرماه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖