رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 عنوان دریا 168 بازدید | 6 پست سلام دوستان .رامسر برای سفر چطوره بنظرتون و اینروزا کنار دریا خوبه اصلا یا برم مشهد بهتره؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 1397/01/11 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5515 برو مشهد من سه روز پیش برگشتم.موقع برگشتنی بچه ها گفتن بریم دریا هواش خیلی دلگیر بود آسمونش پراز ابرای سنگین.من دریارو با آسمون آبیش دوس دارم مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 برو مشهد من سه روز پیش برگشتم.موقع برگشتنی بچه ها گفتن بریم دریا هواش خیلی دلگیر بود آسمونش پراز ابر ... اتفاقا خودمم همینو میگم .فک کنم دریا تابستون بهتره خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 ممنون دوستان بابت راهنماییتون خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5515 اتفاقا خودمم همینو میگم .فک کنم دریا تابستون بهتره والا تابستونم رفتیم باز بچه ها از گرما هلاک شدنبه نظرم اردیبهشتو مهر خوب باشه واسه دریا .پیشاپیش سفر خوبی رو برات آرزو میکنم مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞