2777
2789

ته چین راحته ک درست کن

مرغ بپز ریش ریش کن بعد ی پیاز داغ درست کن مرغا رک بریز داخلش ی تفت بده زرشک هم بریز ی کمم زعفرون بذار کنار

ازاونجا برنجو ی کم زنده تر ابکش کن بعد بهش ماست سفت و زعفران و زرده تخم مرغ و کمی گلاب و نمک و کره بزن 

ته قابلمه روغن بریز بیشتر مواد برنجی رو بریز فشار بده بلد مرغو زرشک بریز دوباره ی کم از مواد برنجی ک مونده بود بریز و بذار ۵۰ دقیقه دم بکشه و تهش برشته بشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شکباب تابه ای خیلب خوش مزه س یه غذا هم اسمش کویتی هست با مرغ و برنج بزن گوگل برات درمیاد خیلی خوش مز ...

کباب تابه ای چطوری درست میکنن خوب میشه ؟ من هرسری مرغ چرخ میکنم زیاد شل میشه مجبور میشم سرخ کنم

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته چین راحته ک درست کنمرغ بپز ریش ریش کن بعد ی پیاز داغ درست کن مرغا رک بریز داخلش ی تفت بده زرشک هم ...

ممنونم ازت 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

[QUOTE=394928847]کباب تابه ای چطوری درست میکنن خوب میشه ؟ من هرسری مرغ چرخ میکنم زیاد شل میشه مجبور میشم سرخ کنم[/QUOسینه مرغ با یک عدد پیاز پزرگ اول ‌چرخ می کنی آبشو کامل می گیری کمی آرد و ادویه یا زعفران هم روش میذارید خوب ورزشون بده  بعد میخوای کمی داخل یخچال بذاری هم بهتره مستونی داخل فر بذاری و یا می تونی داخل ماهیتابه رژیمی با کمی روغن سرخ بشه خیلی خوش مزه میشه