2777
2789

ته چین راحته ک درست کن

مرغ بپز ریش ریش کن بعد ی پیاز داغ درست کن مرغا رک بریز داخلش ی تفت بده زرشک هم بریز ی کمم زعفرون بذار کنار

ازاونجا برنجو ی کم زنده تر ابکش کن بعد بهش ماست سفت و زعفران و زرده تخم مرغ و کمی گلاب و نمک و کره بزن 

ته قابلمه روغن بریز بیشتر مواد برنجی رو بریز فشار بده بلد مرغو زرشک بریز دوباره ی کم از مواد برنجی ک مونده بود بریز و بذار ۵۰ دقیقه دم بکشه و تهش برشته بشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شکباب تابه ای خیلب خوش مزه س یه غذا هم اسمش کویتی هست با مرغ و برنج بزن گوگل برات درمیاد خیلی خوش مز ...

کباب تابه ای چطوری درست میکنن خوب میشه ؟ من هرسری مرغ چرخ میکنم زیاد شل میشه مجبور میشم سرخ کنم

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ته چین راحته ک درست کنمرغ بپز ریش ریش کن بعد ی پیاز داغ درست کن مرغا رک بریز داخلش ی تفت بده زرشک هم ...

ممنونم ازت 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

[QUOTE=394928847]کباب تابه ای چطوری درست میکنن خوب میشه ؟ من هرسری مرغ چرخ میکنم زیاد شل میشه مجبور میشم سرخ کنم[/QUOسینه مرغ با یک عدد پیاز پزرگ اول ‌چرخ می کنی آبشو کامل می گیری کمی آرد و ادویه یا زعفران هم روش میذارید خوب ورزشون بده  بعد میخوای کمی داخل یخچال بذاری هم بهتره مستونی داخل فر بذاری و یا می تونی داخل ماهیتابه رژیمی با کمی روغن سرخ بشه خیلی خوش مزه میشه