2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تجربه هردو رو دارم کار بیرون برای کسیکه باید کار خونه رو هم انجام بده واقعا سخت میشه برای هنین من کار بیرون رو کلا کنار گذاشتم خیلیم راضیم شکر خدا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
تجربه هردو رو دارم کار بیرون برای کسیکه باید کار خونه رو هم انجام بده واقعا سخت میشه برای هنین من کا ...

میشه بگید کجا شاغل بودید ء؟به راحتی انصرافتون قبول کردن؟ الان واقعا راضی هستید ؟برگردید به عقب بازم خانه داری انتخاب میکنی

میشه بگید کجا شاغل بودید ء؟به راحتی انصرافتون قبول کردن؟ الان واقعا راضی هستید ؟برگردید به عقب بازم ...

من تو مهد معاون اموزشی بودم ،راحت که نه ،گفتن تا جایگزین پیدا نشه باید بیای ولی شرایط من اون موقع جوری نبود که بتونم دیگه برم میخواستم اسباب کشی کنم کار اونجا هم زیاد بود از ۸ تا۴ بود گفتم نمیتونم و عذرخواخی کردم نرفتم ،واقعا راضیم چون اون مدت با اینکه بچه نداشتم کلا از زندگی افتاده بودم ، فکر کن دیر میرسیدم خونه نه حال اشپزی داشتم نه انرژی و هیجانی برای زندگی زناشویی ، فقط یه چیزی سرهم میکردم و ساعت ۹شب جیرفتم تو تخت که بتونم فردا باز ۶ صبح بیدار بشم ،خیلی سم بود خداییش😬الانم اگخ برگردم به عقب حتما این کارو انجام میدم ،یعنی اول حتما میرم سرکار تجربه میکنم که ببینم چقدر سخته همزمان دوتاش رو انجام بدی که بعدا حسرتش رو نخورم که ای کاش منم میرفتم سرکار ،و بعد یه مدت دیگه نمیرفتم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم