2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه هردو رو دارم کار بیرون برای کسیکه باید کار خونه رو هم انجام بده واقعا سخت میشه برای هنین من کار بیرون رو کلا کنار گذاشتم خیلیم راضیم شکر خدا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
تجربه هردو رو دارم کار بیرون برای کسیکه باید کار خونه رو هم انجام بده واقعا سخت میشه برای هنین من کا ...

میشه بگید کجا شاغل بودید ء؟به راحتی انصرافتون قبول کردن؟ الان واقعا راضی هستید ؟برگردید به عقب بازم خانه داری انتخاب میکنی

میشه بگید کجا شاغل بودید ء؟به راحتی انصرافتون قبول کردن؟ الان واقعا راضی هستید ؟برگردید به عقب بازم ...

من تو مهد معاون اموزشی بودم ،راحت که نه ،گفتن تا جایگزین پیدا نشه باید بیای ولی شرایط من اون موقع جوری نبود که بتونم دیگه برم میخواستم اسباب کشی کنم کار اونجا هم زیاد بود از ۸ تا۴ بود گفتم نمیتونم و عذرخواخی کردم نرفتم ،واقعا راضیم چون اون مدت با اینکه بچه نداشتم کلا از زندگی افتاده بودم ، فکر کن دیر میرسیدم خونه نه حال اشپزی داشتم نه انرژی و هیجانی برای زندگی زناشویی ، فقط یه چیزی سرهم میکردم و ساعت ۹شب جیرفتم تو تخت که بتونم فردا باز ۶ صبح بیدار بشم ،خیلی سم بود خداییش😬الانم اگخ برگردم به عقب حتما این کارو انجام میدم ،یعنی اول حتما میرم سرکار تجربه میکنم که ببینم چقدر سخته همزمان دوتاش رو انجام بدی که بعدا حسرتش رو نخورم که ای کاش منم میرفتم سرکار ،و بعد یه مدت دیگه نمیرفتم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم