2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

162 بازدید | 13 پست

اومدیم شهرستان آخر هفته ک بریم کوه. من چادریم وقتی میرم بیرون لباس بلند میپوشم ک راحت باشم حالا ی لباسی داشتم ک بلند بود و ی کت هم روش داشت همونو پوشیدم یکم رژهم زدم خیلی این لباسمو دوست دارم ذوق داشتم بعد شوهرم اومدم میگع کی برای بیرون ارایش میکنم  منم همه ی رژمو پاک کردم رفتیم تا نصفه راه میگه این چ لباس هست ک پوشدی گفتم حجابش ک کامله عیبی داره میگه  حتما داره ک میگم منم گیر انداختم برگرد ک برم لباسمو عوض کنم چون اعصابم بهم ریخت ناراحت شدم رفتم چادرمو پوشیدم 

الان میگه اون لباست پاییزی هم هست خوب نبود پشت سرت هم بد بود 

انقدر اعصاببمو بهم ریخت اومدم اینجا بگم یکم خالی بشم. سر صبحی ذوق داشتم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کوه با لباس بلند هم سخت هست چه برسه با چادر

من یه زمانی چادری بودم خدایی ظلمه با چادر بری کوه

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

بزن دهنش پاره اش کن شوهرت میوفته تو دستات خواست بزنتت برو شکایت کن

دیگه در این حدم زیاده رویه مگه رینگ بوکسه

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

عزیزم خودت رو دادی میگفتی با این لباس بلند سختمه چه برسه به چادر

نمیدونم والا بعضی وقتا ک میریم بیرون دلم میخواد بدون چادر باشم ولی خب نمیزارن من حجابمم کامله ولی خب گیر میدن تا وقتی خونه بابا بودم گیر الانم خونه شوهر

بزن دهنش پاره اش کن شوهرت میوفته تو دستات خواست بزنتت برو شکایت کن

همه را که میزنی با زدن درست نمیشه چیزی درست راهنماییش کن شاید مردش دوست داره اونجور کنارش باشه

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه