2777
2789
عنوان

تصادف کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 40 پست
کاش فورا رضایت نمیدادی

دیگه خدا رحم کرد دوست راننده هم گفت من الان راننده را اوردم دکتر  منم گفتم گناه داره 

ادم بدی نبود 

اصلا ما را ندید فکر نمیکرد کسی داره از خیابون رد میشه و اصلا ما را جلوش نمیدید 

اگر تو جدول نمیداد زیرمون کرده بود 

من دیشب خودمو از پشت سر دیدم ،دیدم ماشین خورد پشت شونه و سرم این قدر سرعتش زیاد بود  منم به قول شوهر سگم نباید از اونجا میرفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش پول بگیر خرج خودت کن داف پلنگ و محل سگم بهش نده

اره باید همین بشم  متاسفانه هر روز داره بدتر میشه و میگه تو باید سکوت کنی من باید شوخی و ...

منم نمیتونم هیچی نگم 

به خدا قسم به خدا قسم از بس اعصابم از دست خورد بود شاید اگر اروم تر بودم این اتفاق نمیفتاد 

اره باید همین بشم متاسفانه هر روز داره بدتر میشه و میگه تو باید سکوت کنی من باید شوخی و ...منم نمیت ...

فقط ب خودت برس امروزی و شیک شو و خودتو دوست داشته باش و ب همسرت محل نده بعد میبینی چطوری میوفته دنبالت

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ببین خیلی خیلی هیزه پریشب به من گفت می خوای یه زن بیارم کنار دستت رانندگی کنه برات و خندید منم گفتم ...

بشین جدی باهاش حرف بزن بگو دردت چیه...

خط قرمز هاتو بهش بگو و اجازه نده حرف اضافه بزنه...

بگو هر وقت ما رو تامین کردی گمشو یه تا زن دیگه بگیر ولی یه بار دیگه زر مفت بزنی اون روی دیگه مو میبینی...گاهی در مقابل مردا باید جدی باشی...این مغزش خرابه که حرف مفت هم می‌زنه...

لطفاً زندگی رو برای خودت و دخترت سخت نگیر...

من یه عمری ازم گذشته تا فهمیدم که باارزش تربت کس زندگیم خودم و بچه هام و مخصوصا دخترمه...به شکرانه اینکه خدا نگاهتون کرده...صدقه بده و بهترین لحظه های زندگیتو با دخترت بساز ...همسرت هم ببینه زیاد مجلس نامیده همراه میشه...

مردا همینن ظرفیت ندارن...

وقتی بهت میگه مرد حق داره یا زن حق نداره...خیلی جدی بگو پس این هرزه هایی متاهل که با چند تا مرد دیگه هم میپرن به کسی هم رحم ندارن...چرا اینقدر تو چشم مردای هولن...معلوم هم نیست پول عمرشون از کجا میاد...

بهش بگو...اگه امثال من متعهدیم مردامون هم باید چشم و دل سیر باشن...دلش داف پلنگی میخاد جیبشو شل کنه...کیه نخاد به خودش برسه...

لطفاً الکی غم و غصه نخور 

جلوی دخترت بحث نکن با همسرت...

به این فکر کن اون تصادف خدایی نکرده آسیب می‌زند بهتون 

چیکار میکردید...

گاهی جدی و یک کلام باش در مقابل همسرت تا نتونه عقده هاشو رو سرت خالی کنه...

یه عمر از من بسازتر نبود ولی فهمیدم که مدارا و سازگاری مرداد رو جری می‌کنه...نمی‌گم جنگی باش ولی جدی باش گاهی...مشت آهنین دستکش مخملین...

افوض امری الی الله...